Etsimme joukkueeseemme ympäristöpäällikköä

3.1.2017

Etsimme joukkueeseemme ympäristöpäällikköä, jonka tehtäviin kuuluvat mm:

  • vastuu ympäristölupahakemuksista ja jatkuva yhteydenpito ympäristöviranomaisiin
  • toimintajärjestelmien ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 vuosisyklin ylläpito, sisäisten ja ulkoisten auditointien sekä johdonkatselmusten järjestelyvastuut
  • Ruskon jätekeskuksen ympäristövaikutusten tarkkailu yhteistyössä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa
  • yhtiön työsuojelupäällikön tehtävät
  • toimitusjohtajan sijaisena toimiminen ja hallituksen sihteerin tehtävät

Toivomme hakijalta ympäristöalan ylempää korkeakoulututkintoa (esim. DI, FM tai ins. ylempi AMK) sekä kokemusta toimintajärjestelmien hoitamisesta. Tehtävien hoidossa on eduksi, jos hakijalla on toimialan keskeisen lainsäädännön tuntemus sekä talousosaamista. Arvostamme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme vakituisen työn, haasteita Suomen edistyksellisempiin kiertotalousyhtiöihin kuuluvassa organisaatiossa sekä hyvän työyhteisön, jossa on osaavat ja mukavat työkaverit.

Hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan viimeistään 18.01.2017 osoitteeseen markku.illikainen@kiertokaari.fi tai kirjeitse osoitteeseen Oulun Jätehuolto, Ruskonniityntie 10, 90620 Oulu. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Markku Illikainen, p. 044 703 3950.

Oulun Jätehuolto on kiertotaloutta edistävä kunnallinen osakeyhtiö, jonka toimialueella asuu noin 300 000 asukasta 13 kunnassa. Yhtiön vuoden 2015 liikevaihto oli 17,2 miljoonaa euroa ja henkilöstö 25.