Yrityksemme

Kiertokaari on kunnallinen yhtiö, jonka toimialueella on yhteensä noin 280 000 asukasta yhdeksän kunnan alueella.

Toimialueen kunnista Hailuoto, Ii, Kempele, Lumijoki, Oulu, Pudasjärvi, Raahe ja Siikajoki ovat Kiertokaari Oy:n osakkaita. Toimialueeseen kuuluu myös Simon kunta.

Kiertokaari huolehtii toimialueensa kuntien jätteenkäsittelystä, jäteneuvonnasta ja tiedottamisesta sekä edistää jätteen synnyn ehkäisyä, kierrätystä ja hyötykäyttöä. Lisäksi Kiertokaari tarjoaa toimialueensa jätteille turvallisen loppusijoituspaikan Ruskon jätekeskuksesta ja vastaa kuntien hyötyjätteiden ja vaarallisten jätteiden keräämisestä. Raahen kaupunki huolehtii itse hyöty- ja vaarallisista jätteistään sekä jäteneuvonnasta. Jätteenkuljetuksesta vastaavat yksityiset yritykset.

Kiertokaaren toiminta nyt ja tulevina vuosina perustuu kolmeen tärkeään arvoon:

Vastuullisuus

Toimintamme lähtökohtana on vastuullinen, kestävä ja tasapainoinen liiketoiminta, jolla on positiivisia vaikutuksia ympäröivään yhteiskuntaan. Toimimme läpinäkyvästi ja huolehdimme ympäristöstä parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakaslähtöisyys

Panostamme asiakaspalveluun. Otamme asiakkaat mukaan toiminnan ja palvelujen kehittämiseen. Arvostamme toisiamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme yhdenvertaisesti.

Rohkeus

Uskallamme uudistua ja hyväksymme muutoksen tuomat mahdollisuudet.

Muita toimintaamme ohjaavia seikkoja

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt yrityksellemme Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden. Merkki kertoo siitä, että yrityksemme ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia ja ekologisia haasteita ja että käytämme myös vähintään puolet voitostamme tähän. Toimintamme on avointa, arvomme ovat kohdallaan ja toimintamme tavoitteena on edistää monipuolisesti ja vastuullisesti yhteiskunnalle tärkeitä asioita omalla toimialallamme.

Toimintamme on järjestelmällistä ja dokumentoitua ja sitä auditoidaan säännöllisesti. Bureau Veritas on myöntänyt meille ISO 45001 -standardiin perustuvan työterveys- ja turvallisuusjärjestelmäsertifikaatin sekä ISO 14 001 ympäristö- ja ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatit.

                      

Tietosuoja Kiertokaaressa

Kiertokaari Oy:n tietosuojaseloste tiedotuksessa ja markkinoinnissa

Kiertokaari Oy:n tietosuojaseloste henkilöstöhallinnossa

Kiertokaari Oy:n tietosuojaseloste jätteen vastaanotossa

Kiertokaari Oy:n tietosuojaseloste jätteenkuljetuksessa

Kiertokaari Oy:n tietosuojaseloste rekrytoinnissa