Tule meille kesätöihin! Etsimme teknisiä harjoittelijoita

10.1.2022

Palkkaamme Ruskon jätekeskukseen Ouluun kenttähenkilöstön vuosiloman sijaisiksi 10 teknistä harjoittelijaa. Ympäristöalan opiskelijat ovat etusijalla tehtäviin.

Teknisen harjoittelijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu jätteiden vastaanottopisteissä, lajitteluopastus sekä muut jätteiden vastaanottoon liittyvät käytännön tehtävät Ruskon jätekeskuksessa.

Arvostamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä toimia johdonmukaisesti ja ratkaisukeskeisesti vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa.

Sosiaalitiloissamme on keittiö omien eväiden lämmittämistä ja ruokailua varten, sauna sekä kuntosali.

Tervetuloa mukaan hyvähenkiseen porukkaamme!

Työaika

Harjoittelijat sitoutuvat työskentelemään aikavälillä 2.5.–31.8.2022. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä. Aamuvuorossa työskennellään kello 6.00–13.45 ja iltavuorossa kello 12.45–20.30.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi perjantaihin 25.2.2022 kello 15.00 mennessä käyttöpäällikkö Markku Heinoselle osoitteeseen markku.heinonen@kiertokaari.fi

Lisätietoja:

Markku Heinonen, käyttöpäällikkö, Kiertokaari Oy, 044 703 3971

Kiertokaari Oy on kahdeksan Pohjois-Pohjanmaan kunnan omistama kiertotalousyhtiö, jonka toimialueella asuu noin 280 000 asukasta. Me huolehdimme toimialueemme kuntien jätteenkäsittelystä, jäteneuvonnasta ja tiedottamisesta sekä edistämme jätteen synnyn ehkäisyä, kierrätystä ja hyötykäyttöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Oulussa Ruskon jätekeskuksessa. Vakituista henkilöstöä on 26 ja liikevaihto on 15,6 M€. Voit lukea lisätietoja yrityksestämme sivustoltamme välilehdeltä Kiertokaari Oy.