Tule meille töihin – etsimme poistotekstiilin lajittelijoita

15.6.2022

Kiertokaari Oy on kahdeksan Pohjois-Pohjanmaan kunnan omistama kiertotalousyhtiö, jonka toimialueella asuu noin 280 000 asukasta.

Kiertokaari Oy huolehtii toimialueensa kuntien jätteenkäsittelystä ja lajitteluneuvonnasta sekä edistää jätteen synnyn ehkäisyä, kierrätystä ja hyötykäyttöä. Kiertokaari Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Oulussa. Yhtiössä työskentelee vakituisesti 28 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on yli 15 M€.

Haemme poistotekstiilin lajittelijoita uuteen Oulun Ruskossa sijaitsevaan Kiertokaaren lajitteluhalliin. Työhön ei ole pohjakoulutusvaatimuksia. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä.

Työ edellyttää tarkkuutta, ohjeiden seuraamista, reipasta otetta, näppäryyttä ja hyvää fyysistä kuntoa.

Työaika on 38,25 tuntia/viikko ja palkkaus määräytyy AVAINTESin mukaan. Työsuhteen kesto on neuvoteltavissa. Tarjoamme myös kesätyötä yli 18-vuotiaille.

Haethan paikkaa heti, sillä luemme hakemuksia koko ajan, ja sopivien henkilöiden löydyttyä työsuhde voi alkaa välittömästi.

Tule mukavaan porukkaan kehittämään kanssamme uutta!

Hakemus ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi ja työhistoriasi sähköpostilla Kiertokaaren erityisasiantuntija Mari Juntuselle, mari.juntunen(at)kiertokaari.fi viimeistään 6.7.2022. Lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelintiedustelut ti 21.6. klo 10-12 ja ke 22.6. klo 10-12 p. 044 703 3977.