Tule meille töihin – etsimme projektisuunnittelijaa

6.5.2022

Kuvassa kaksi hymyilevää naista renkaanvanteista tehdyn seinän edessä Kiertokaaren huppareissa. Vierellä teksti: Tule meille töihin ja logo Kiertokaari: kestävän kiertotalouden edistäjä

Kiertokaari Oy on kahdeksan Pohjois-Pohjanmaan kunnan omistama kiertotalousyhtiö, jonka toimialueella asuu noin 280 000 asukasta.

Kiertokaari Oy huolehtii toimialueensa kuntien jätteenkäsittelystä ja lajitteluneuvonnasta sekä edistää jätteen synnyn ehkäisyä, kierrätystä ja hyötykäyttöä. Kiertokaari Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Oulussa. Yhtiössä työskentelee vakituisesti 28 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on yli 15 M€.

Kiertokaari etsii motivoitunutta ja kiertotaloushenkistä projektisuunnittelijaa

Haluatko tehdä konkreettista työtä kestävän kehityksen hyväksi? Etsimme motivoitunutta ja kiertotaloushenkistä projektisuunnittelijaa ensi vaiheessa AshCycle-hankkeen koordinointiin. Jatkossa pääset koordinoimaan myös muita kehittämishankkeitamme.

AshCycle on kansainvälinen Oulun yliopiston, Kiertokaaren ja Oulun Energian yhteinen tutkimushanke. Konsortioon osallistuu myös lukuisia yliopistoja ja yksityisiä yrityksiä Suomesta ja ulkomailta, kuten Etelä-Afrikasta, Hollannista, Kroatiasta ja Belgiasta.

Projektisuunnittelijana pääset sukeltamaan mielenkiintoiseen materiaalien uudelleenkäytön maailmaan. Hankkeessa tutkitaan muun muassa tuhkien jalostamista uusiksi tuotteiksi, kuten betoniesineiksi sekä betonin raaka-aineeksi.

Kiertokaaren rooli korostuu erityisesti työpaketissa, jossa tehdään teollisen mittakaavan pilotointia tuhkien hyödyntämisessä maanrakentamisessa. Nelivuotinen hanke alkaa kesällä 2022. 

Tehtävääsi kuuluu:

  • Kiertokaaren työpakettiin kuuluvien toimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä projektitiimin kanssa, esim. koekenttien rakennuttaminen ja seuranta sekä palveluhankinnat
  • projektinhallinta, hankkeen toteutumisen seuranta ja raportointi
  • uusien hanke- ja investointitukihakemusten laatiminen

Edellytämme sinulta:

  • hanke- ja projektiosaamista
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä EU-rahoitteisten tutkimushankkeiden parissa.

Tehtävä on vakituinen. Tervetuloa mukaan Kiertokaaren hyvähenkiseen työporukkaan!

Hakemus ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kiertotalouspäällikkö Antero Kiljuselle viimeistään maanantaina 23.5.2022 osoitteeseen antero.kiljunen(at)kiertokaari.fi

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puhelimitse Antero Kiljuselta to 12.5. klo 12–15 ja ti 17.5. klo 12–15 puh. 050 316 6889.