Tule meille töihin – etsimme vuorotyönjohtajaa

16.9.2022

kaksi hymyilevää työntekijää pitelee kiinni kuormalavasta Ruskon jätekeskuksen oivapisteellä

Kiertokaari Oy on kahdeksan Pohjois-Pohjanmaan kunnan omistama kiertotalousyhtiö, jonka toimialueella asuu noin 280 000 asukasta.

Kiertokaari Oy huolehtii toimialueensa kuntien jätteenkäsittelystä ja lajitteluneuvonnasta sekä edistää jätteen synnyn ehkäisyä, kierrätystä ja hyötykäyttöä. Kiertokaari Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Oulussa. Yhtiössä työskentelee vakituisesti noin 30 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on yli 15 M€.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä vuorotyönjohtajaa

Sykkiikö sydämesi kiertotaloudelle? Onko sinulla rautaiset hermot, loistava ongelmanratkaisukyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot? Jos olet lisäksi jo kerryttänyt kokemusta esihenkilötehtävistä, hae meille vuorotyönjohtajaksi Ruskon jätekeskuksen käsittely-yksikköön Ouluun.

Vuorotyönjohtajana hoidat käsittely-yksikön lähiesihenkilön tehtäviä sekä neuvot ja opastat jätekeskuksen asiakkaita asioinnissa. Vastaat lisäksi mm. työturvallisuuden valvomisesta, kuormantarkastuksista, kuljetusten tilaamisesta sekä tilastoinnista ja raportoinnista.  

Edellytämme sinulta:

  • kokemusta esihenkilötehtävistä
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • sujuvia it-taitoja
  • B-ajolupaa
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kokemus työskentelystä kiertotalousalalla katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen. Tervetuloa mukaan Kiertokaaren hyvähenkiseen työporukkaan!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi käyttöpäällikkö Markku Heinoselle viimeistään sunnuntaina 2.10.2022 osoitteeseen etunimi.sukunimi@kiertokaari.fi

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puhelimitse Markku Heinoselta, puh. 044 7033971.