Asiakkuus

Laskutus- ja sopimusasiakkuus onnistuu kätevästi

Asiakkuushakemuslomake tehdään kirjallisena ja toimitetaan Kiertokaaren käyttöpäällikölle. Laskutusasiakkuus edellyttää vakuutta. Linkin kautta avautuu lomake, jonka voi täyttää sähköisesti.

Loppusijoitukseen päätyvistä jätteistä kuten erityisjätteestä ja hyödyntämiskelvottomasta rejektistä tarvitaan myös selvitys kaatopaikkakelpoisuudesta (käytännössä laboratoriotutkimus jätteen koostumuksesta).

Jos sinua on pyydetty toimittamaan jätteen siirtoasiakirja, voit ladata tästä.

Lisätietoja laskutuksesta

 

Eikö jätteillesi ole tarjolla käsittelypalvelua missään? Me autamme!

Jos et löydä yrityksesi hallussa olevalle jätteelle käsittelypalvelua vapailta markkinoilta www.materiaalitori.fi:n kautta ja jos hallussasi oleva jäte soveltuu käsiteltäväksi meidän jätteenkäsittelyjärjestelmässämme, voimme palvella sinua ns. TSV-asiakkaana. Tätä varten tarvitsemme sinulta kirjallisen TSV-asiakkuussopimuksen, jonka voit täyttää sähköisesti ja lähettää sähköpostin liitteenä Kiertokaaren käyttöpäällikölle (markku.heinonen@kiertokaari.fi).

Kiertokaari on Vastuu Group Oy:n (ent. Suomen Tilaajavastuu Oy) kumppani. Toimintamme täyttää tilaajavastuulain mukaiset kriteerit.

Verkkolaskutusta varten tarvittavat tiedot

Kun asiakkuushakemuksesi on hyväksytty, voimme lähettää yrityksellesi verkkolaskuja. Tätä varten pyydämme sinua toimittamaan osoitteeseen jatehuolto@kiertokaari.fi seuraavat tiedot:

  • yrityksesi verkkolaskutusosoitteen
  • yrityksesi käyttämän verkkolaskutusoperaattorin nimen
  • yrityksesi laskutuksesta vastaavan henkilön nimen ja yhteystiedot

Kysy lisätietoa yhteyshenkilöltämme:

Markku Heinonen wMarkku Heinonen
käyttöpäällikkö
p. 044 703 3971
markku.heinonen@kiertokaari.fi