Palvelut

Ruskon jätekeskuksen palvelut yrityksille

Kiertokaari tarjoaa yrityksille kattavat aukioloajat, ja Ruskon jätekeskus ottaa vastaan kattavasti erilaisia jätelajeja lukuun ottamatta räjähtäviä ja säteileviä jätteitä.

Jätekeskuksessa on laitosmaiset jätteiden käsittelytoiminnot seka- ja rakennusjätteelle, nestemäiselle jätteelle, biojätteelle ja öljyisille vesille sekä öljyllä pilaantuneen maan kompostointipalvelut. Ruskon jätekeskuksessa on vastaanottopaikat yritysten vaarallisille jätteille sekä Kierrätyspiha Kirsillä yritysten maksullisille käsittelemättömän ja painekyllästetyn puun kuormille, kannoille, asfaltille, lasille, betonille, tiilelle ja laatalle.

Oivapiste ja vaarallisen jätteen nouto

Ruskon jätekeskuksessa yritykset voivat ilmaiseksi viedä Oivapisteeseen käsittelemätöntä puuta, pahvia, metallia, kotitalouksien sähkölaitteisiin rinnastettavia sähkölaitteita, loisteputkia (pahvit ja teipit poistettava) sekä ajoneuvojen akkuja.

Ruskon jätekeskuksen palveluiden lisäksi Kiertokaari tarjoaa yrityksille ja maatalousyrittäjille myös vaarallisen jätteen noutopalvelua kaikissa toimialueensa kunnissa.

Jäteasemien palvelut yrityksille

Kiertokaaren jäteasemat kunnissa tarjoavat yrityksille tuottajavastuun alaisten tuotteiden jätehuoltopalvelun, eli ne ottavat yrityksiltä maksutta vastaan kotitalouslaitteisiin rinnastettavia sähkölaitteita (ml. loisteputket) ja kohtuullisia määriä lyijyakkuja sekä metalliromua.

Kestävän kiertotalouden edistäminen

Kiertokaari on myös tiiviisti mukana edistämässä teollisten toimijoiden yhteistyötä materiaalikierrätyksen lisäämiseksi ja kiertotalouden edistämiseksi. Meille kiertotalous tarkoittaa toteuttamiskelpoisia ratkaisuja ottaen huomioon tekniset ja taloudelliset mahdollisuudet mutta myös ympäristötekijät.

Kysy lisätietoa yrityksille suunnatuista palveluista yhteyshenkilöiltämme

Markku Heinonen wMarkku Heinonen
käyttöpäällikkö
p. 044 703 3971
markku.heinonen@kiertokaari.fi

 

 

Mari Juntunen
erityisasiantuntija
p. 044 703 3977
mari.juntunen@kiertokaari.fi