Taivasta vasten pinkki lippu, jossa lukee: Likke, tulevaisuuden tavaratalo.

Limingantullin Kierrätyskeskus Likke

Huomioithan, että liikuntavälinelainaamo palvelee ma–pe 10–17 eli suppeammin kuin koko kierrätyskeskus.

Osoite: Jääsalontie 16–18, 90400 Oulu, avoinna arkisin 9–18, la 10–15.

Poikkeukset aukioloaikoihin

Liken puhelintiedustelut: Aukioloaikoina 040 537 8892

Tällä sivulla (klikkaa ja lue lisää)

Otamme vastaan lahjoitustavaraa

Tekstiilimyynti

Liikuntavälinelainaamo

Likellä tapahtuu

Olemme osa Kiertokaarta

Se yllätyksellisin kierrätyskeskus

Aukioloajat ja yhteystiedot

Kaikki paras on jo tehty

Olemme hirmuisen innostuneita siitä, että toiselle turha tavara löytää uuden elämän jonkun toisen käsissä. Rakennamme Suomen yllätyksellisimmän ja rakastetuimman kierrätyskeskuksen yhdessä asiakkaiden ja yritysten kanssa.

Ajattelemme, että parhaita tavaroita ovat ne, jotka on jo tehty. Pidetään ne yhdessä mahdollisimman pitkään kierrossa. Kunnostetaan ja puunataan välillä. Paikataan ja parsitaan. Vaalitaan patinaa.

Tehdään hienoksi ja fiiniksi, ja käytetään loppuun saakka ennen kuin heitetään pois. Eikä sittenkään heitetä pois, vaan hyödynnetään jonkin uuden raaka-aineena. On palkitsevaa kierrättää ja käyttää käytettyä. Meillä sen voi tehdä turvallisesti, sillä autamme tunnistamaan arvotavarat, neuvomme ja opastamme – jotta voisit tehdä viisaita valintoja.

Meillä on myös esteetön myymälä!

Otamme vastaan lahjoitustavaraa

Haluatko eroon turhista tavaroistasi? Otamme lahjoituksena vastaan hyväkuntoista kierrätystavaraa. Anna tavarat kiertoon, teet hyvää.

Lahjoita meille menneiden vuosikymmenten aarteita tai tuoreempia tuulahduksia. Tavaroita, joista voi tulla jonkun toisen aarre.

Lue lisää lahjoitustavarasta.

keltaisella pohjalla pinkkejä palloja, ja päällä teksti: Himoitsemme turhaa tavaraa.

Likke on Tori.fissä

Voit tutustua Liken parhaisiin aarteisiin nyt myös Tori.fi-sivustolla. Tuotteet kuitenkin toistaiseksi noudetaan Likeltä ja ne myös maksetaan myymälässä. Kierrätyskeskus Likke – Likke – Tulevaisuuden tavaratalo (tori.fi)

Tekstiilimyynti

Kiertokaari kerää kuukausittain noin 10 000 kiloa poistotekstiiliä. Lajittelemme kaikki kierrätystekstiilit ja poimimme käsin niiden joukosta ne, jotka kelpaavat vielä käyttöön. Osa hyödynnetään uusien tekstiilien raaka-aineena, osa korjaamorätteinä ja osa myydään sellaisenaan uudelleen käytettäväksi. Vain murto-osa hylätään ja hyödynnetään energian tuotannossa Laanilan ekovoimalassa.

Kierrätystekstiilimyynti on avoinna Liken aukioloaikojen mukaisesti ma–pe 9–18, la 10–15. Kaikkien tekstiilien hinta on 3 euroa/kilo (pois lukien tietyt erikoiserät).

Liikuntavälinelainaamo

Liken tiloihin on muuttanut aikaisemmin Honkapirtillä Oulun Pateniemessä toiminut Oulun kaupungin liikuntavälinelainaamo.

Huomaathan, että lainaamon aukioloajat ovat suppeammat kuin koko kierrätyskeskuksen.

Huom! Liikuntavälinelainaamo palvelee sairaustapausten vuoksi poikkeuksellisesti klo 1015 ma 19.2. ke 21.2.2024.

Lainaamo on avoinna ma–pe 10–17. Lue lisää lainaamosta.

Liikuntavälinelainaamon tiski taka-alalla ja edessä luistimet.

Tietoturvapaperin vastaanotto

Jotta voisimme helpottaa asiakkaidemme arkea, tarjoamme Likellä muutamia lisäpalveluja kierrätysmyymälä- ja lainaamotoimintojen lisäksi. Otamme vastaan luottamuksellista paperia (nk. tietoturvapaperia) Likellä aukioloaikoina. Palvelu on maksullinen. Lue lisää tietoturvapaperin vastaanotosta.

Likellä tapahtuu

Haluamme rakentaa Likestä yhdessä paikallisten ihmisten ja yritysten kanssa kiinnostavan kohtaamispaikan ja kierrättämisen kansalaistorin. Kun elää kierrättäen, tekee hyvää myös isommin. Järjestämme erilaisia tempauksia ja tapahtumia, joissa voit osallistua kierrätyskeskuksen toimintaan ja innostua kierrättämisestä. Kerromme tulevista tapahtumista täällä, Likellä ja somekanavissamme – seuraa viestintäämme!

Tehdään yhdessä viimamakkara!

Tervetuloa kierrätyskeskus Liken non stop -käsityöpajaan tekemään viimamakkaroita torstaina 29.2. kello 14–18. Viimamakkara on kylmän talven pelastus – se on pötkylä, joka pysäyttää vedon ulko-oven alta.

Käsityöpajassa saat viimamakkaraasi valmiit farkkukuoret ja kaikki ompeluun tarvittavat välineet. Voit tuoda viimamakkaran sisään tulevat täytteet joko kotoasi tai hyödyntää Likeltä löytyviä materiaaleja. Täytteeksi sopivat parhaiten esimerkiksi vanhat fleecehuovat ja päiväpeitot, mutta myös lakanat, pyyhkeet tai t-paidat käyvät.

Myymälän puolella on kahvitarjoilu, ja kahvittelun lomassa voit myös maalata puumerkkisi Liken yhteisötaideteokseen.

Tule paikalle silloin kun sinulle sopii – viimamakkaroita värkätään poistotekstiilin käsittelytiloissa (rakennus Liken pihassa oikealla). Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Tule mukaan talviriehaan

Etsitkö tekemistä talvilomalle? Tule koko perheen talviriehaan torstaina 7.3.2024 kello 10–17!

Luvassa on ainakin:

  • Kiertokaaren uuden lajittelukaverin Kippa-liskon ensiesiintyminen, esitykset tasatunnein klo 11–16
  • Pulkkamäki – lainaa liikuntavälinelainaamosta pulkka tai liukuri!
  • Puumerkkien maalausta Liken yhteisötaideteokseen
  • MLL:n leikkipyörä
  • Pientä naposteltavaa mehun kera

Tervetuloa Likelle!

Tapahtumaviikoilla kaikki kierrätystekstiilit ovat alennuksessa (1 euro / kilo).

Olemme osa Kiertokaarta

Likke on osa Kiertokaarta. Kiertokaaren visiona on vahvistaa pohjoista kestävää vastuullisuutta. Toimintamme pohjautuu arvoihin, joita ovat vastuullisuus, asiakaslähtöisyys ja rohkeus. Likellä annamme ihmisille mahdollisuuden työllistymiseen sekä itsetunnon ja osaamisen vahvistumiseen ja autamme takaisin työelämään – eli kierrätämme myös ihmisiä.

Se yllätyksellisin kierrätyskeskus

pinkillä pohjalla sydän ja päällä teksti: Tarvitsemme sinua.

Haluamme rakentaa kierrätyskeskuksen, jossa te, rakkaat asiakkaamme, viihdytte. Siihen tarvitsemme teidät mukaan.

Otamme ilolla vastaan kaikenlaisia ideoita Liken kehittämiseksi – kerro meille, mikä tekee kierrätyskeskuksesta sinusta metkan tai källin, sen kaikkein kiehtovimman ja taianomaisimman paikan.

Lähetä sähköpostia, soita tai käy Likellä ja kerro meille ideasi. Toteutamme parhaat ideat.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Meille kaikki ovat tervetulleita. Näemme erilaisuuden rikkautena – ovathan lähes kaikki meillä myytävät tavaratkin jotenkin uniikkeja. Meillä erilaisuutta ei katsota kieroon, vaan sitä ihastellaan. Koska me kaikkihan olemme himpun verran erilaisia ja hyvä niin.

Erotu massasta ja ole lempeä. Niin mekin teemme.

Kierrätyskeskus Likke

Jääsalontie 16–18, 90400 Oulu

Avoinna ma–pe 9–18, la 10–15

Liikuntavälinelainaamo avoinna ma–pe 10–17

Puhelintiedustelut aukioloaikoina 040 537 8892


Pieni kierrätyskauppa Mini-Likke

Ruskonniityntie 10, 90620 Oulu (Ruskon jätekeskus)

Avoinna ma–pe 7–20 sekä la 8.30–15 ajalla 1.4.–31.11.

Puhelintiedustelut aukioloaikoina p. 040 703 8623