Pinkillä raidallisella pohjalla teksti: Kaikki paras on jo tehty.

Limingantullin Kierrätyskeskus Likke

Osoite: Jääsalontie 16–18, 90400 Oulu

Liken puhelintiedustelut: Aukioloaikoina 040 537 8892

Otamme vastaan lahjoitustavaraa

Tekstiilimyynti

Liikuntavälinelainaamo

Olemme osa Kiertokaarta

Se yllätyksellisin kierrätyskeskus

Aukioloajat ja yhteystiedot

Kaikki paras on jo tehty

Olemme hirmuisen innostuneita siitä, että toiselle turha tavara löytää uuden elämän jonkun toisen käsissä. Siksi avaamme uuden kierrätyskeskuksen. Eikä se olekaan mikä tahansa, vaan se, josta rakennamme Suomen yllätyksellisimmän ja rakastetuimman kierrätyskeskuksen. Yhdessä asiakkaiden ja yritysten kanssa.

Ajattelemme, että parhaita tavaroita ovat ne, jotka on jo tehty. Pidetään ne yhdessä mahdollisimman pitkään kierrossa. Kunnostetaan ja puunataan välillä. Paikataan ja parsitaan. Vaalitaan patinaa.

Tehdään hienoksi ja fiiniksi, ja käytetään loppuun saakka ennen kuin heitetään pois. Eikä sittenkään heitetä pois, vaan hyödynnetään jonkin uuden raaka-aineena. On palkitsevaa kierrättää ja käyttää käytettyä. Meillä sen voi tehdä turvallisesti, sillä autamme tunnistamaan arvotavarat, neuvomme ja opastamme – jotta voisit tehdä viisaita valintoja.

Meillä on myös esteetön myymälä!

Otamme vastaan lahjoitustavaraa

Haluatko eroon turhista tavaroistasi? Otamme lahjoituksena vastaan hyväkuntoista kierrätystavaraa. Anna tavarat kiertoon, teet hyvää.

Lahjoita meille menneiden vuosikymmenten aarteita tai tuoreempia tuulahduksia. Tavaroita, joista voi tulla jonkun toisen aarre.

Lue lisää lahjoitustavarasta.

Tekstiilimyynti

Kiertokaari kerää kuukausittain noin 10 000 kiloa poistotekstiiliä. Lajittelemme kaikki kierrätystekstiilit ja poimimme käsin niiden joukosta ne, jotka kelpaavat vielä käyttöön. Osa hyödynnetään uusien tekstiilien raaka-aineena, osa korjaamorätteinä ja osa myydään sellaisenaan uudelleen käytettäväksi. Vain murto-osa hylätään ja hyödynnetään energian tuotannossa Laanilan ekovoimalassa.

Kierrätystekstiilimyynti on avoinna Liken aukioloaikojen mukaisesti ma–pe 9–18, la 10–15. Kaikkien tekstiilien hinta on 3 euroa/kilo (pois lukien tietyt erikoiserät).

Liikuntavälinelainaamo

Liken tiloihin on muuttanut aikaisemmin Honkapirtillä Oulun Pateniemessä toiminut Oulun kaupungin liikuntavälinelainaamo. Huomaathan, että lainaamon aukioloajat ovat suppeammat kuin koko kierrätyskeskuksen. Lainaamo on avoinna ma–pe 10–17. Lue lisää lainaamosta.

Tietoturvapaperin vastaanotto

Jotta voisimme helpottaa asiakkaidemme arkea, tarjoamme Likellä muutamia lisäpalveluja kierrätysmyymälä- ja lainaamotoimintojen lisäksi. Aloitamme torstaina 1.6.2023 luottamuksellisen paperin (nk. tietoturvapaperin) vastaanoton Likellä aukioloaikoina. Palvelu on maksullinen. Lue lisää tietoturvapaperin vastaanotosta.

Likellä tapahtuu

Haluamme rakentaa Likestä yhdessä paikallisten ihmisten ja yritysten kanssa kiinnostavan kohtaamispaikan ja kierrättämisen kansalaistorin. Kun elää kierrättäen, tekee hyvää myös isommin. Järjestämme erilaisia tempauksia ja tapahtumia, joissa voit osallistua kierrätyskeskuksen toimintaan ja innostua kierrättämisestä. Kerromme tulevista tapahtumista täällä, Likellä ja somekanavissamme – seuraa viestintäämme!

Tervetuloa meille – kurkista poistotekstiilin lajittelun kulisseihin

Tervetuloa tutustumaan poistotekstiilin lajitteluun tiistaina 3.10.2023 kello 12-18. Lue lisää tapahtumasta.

Olemme osa Kiertokaarta

Likke on osa Kiertokaarta. Kiertokaaren visiona on vahvistaa pohjoista kestävää vastuullisuutta. Toimintamme pohjautuu arvoihin, joita ovat vastuullisuus, asiakaslähtöisyys ja rohkeus. Likellä annamme ihmisille mahdollisuuden työllistymiseen sekä itsetunnon ja osaamisen vahvistumiseen ja autamme takaisin työelämään – eli kierrätämme myös ihmisiä.

Se yllätyksellisin kierrätyskeskus

Haluamme rakentaa kierrätyskeskuksen, jossa te, rakkaat asiakkaamme, viihdytte. Siihen tarvitsemme teidät mukaan.

Otamme ilolla vastaan kaikenlaisia ideoita Liken kehittämiseksi – kerro meille, mikä tekee kierrätyskeskuksesta sinusta metkan tai källin, sen kaikkein kiehtovimman ja taianomaisimman paikan.

Lähetä sähköpostia, soita tai käy Likellä ja kerro meille ideasi. Toteutamme parhaat ideat.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Meille kaikki ovat tervetulleita. Näemme erilaisuuden rikkautena – ovathan lähes kaikki meillä myytävät tavaratkin jotenkin uniikkeja. Meillä erilaisuutta ei katsota kieroon, vaan sitä ihastellaan. Koska me kaikkihan olemme himpun verran erilaisia ja hyvä niin.

Erotu massasta ja ole lempeä. Niin mekin teemme.

Likke

Jääsalontie 16–18, 90400 Oulu

Avoinna ma–pe 9–18, la 10–15

Puhelintiedustelut aukioloaikoina 040 537 8892


Mini-Likke (Mainio Kauppa)

Ruskonniityntie 10, 90620 Oulu

Avoinna ma–pe 7–20 sekä la 8.30–15 ajalla 1.4.–31.10.

Puhelintiedustelut aukioloaikoina p. 040 703 8623