Vaarallisen jätteen noutopalvelu

Kiertokaaren vaarallisen jätteen noutopalvelu on varteenottava vaihtoehto silloin, kun et pääse viemään vaarallisia jätteitä keräyspaikkoihin. Noudamme kotitalouksien, koulujen, yritysten ja maatalousyrittäjien vaarallisia jätteitä. Kun huolehdit vaaralliset jätteet keräykseen, varmistat ihmisten, kotisi ja työtilojesi turvallisuuden.

Kotitalouksien vaaralliset jätteet keräysautoon

Voit pyytää vaarallisen jätteen keräysautoa asuinalueellesi. Kun asuinalueeltasi on vähintään 10 pyyntöä, auto tulee keskeiselle paikalle tiettynä päivänä pariksi tunniksi. Saat henkilökohtaisesti ilmoituksen auton tulosta, ja ilmoitamme autosta myös julkisesti.

Voit viedä vaarallisen jätteen keräysautoon maksutta vastaanotettavia vaarallisia jätteitä kuten vaarallisen kemikaalin symbolilla varustettuja kemikaaleja, paristoja, auton akkuja, maalia, jäteöljyä ja aerosoleja. Katso vaarallisen kemikaalin symbolit Turvallisuus- ja kemikaaliviraston verkkosivuilta: www.tukes.fi.

Vie maksulliset vaaralliset jätteet kuten asbesti itse Ruskon jätekeskukseen Oulussa.

Näin tilaat vaarallisen jätteen auton:

  • Lähetä tilaus sähköpostilla osoitteeseen vaarallinen.jate@kiertokaari.fi tai soita asiakaspalveluumme numeroon 08 5584 0020 (ma-pe 8-16) tai lähetä tekstiviesti numeroon 044 703 3958.
  • Kun teet tilausta, kerro millaista jätettä sinulla on ja kuinka paljon sitä on. Esim. kolme viiden litran maaliastiaa.
  • Ilmoita tilauksen yhteydessä myös koko nimesi, yhteystietosi ja postinumerosi.

Yrityksille vaarallisen jätteen noutopalvelu

Noudamme yritysten ja maatilayrittäjien ammatinharjoittamisessa syntyneitä vaarallisia jätteitä. Tarjoamme vaarallisen jätteen noutopalvelua myös esimerkiksi koulujen kemian ja fysiikan opetuksessa ylijääneille vaarallisille kemikaaleille.

Edellytyksenä on, että jäte on syntynyt Kiertokaaren toimialueelle sijoittuvassa toiminnassa ja että se soveltuu järjestelmässämme käsiteltäväksi.

Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltämme:

  • Kiertotalousasiantuntija Elina Hirvelä, p. 044 703 3976, elina.h.hirvela@kiertokaari.fi