Kiertokaaren noutopalvelu

Hajosiko sohva, mutta et saa tuotua sitä Ruskon jätekeskukseen? Kysy Kiertokaaren uutta noutopalvelua. Noudamme sekä käyttökelpoista että jätteenä hävitettävää tavaraa toimialueeltamme.

Kysy noutoa asiakaspalvelustamme toimisto(at)kiertokaari.fi tai p. 08 5584 0020 ma–pe klo 8–15.

Noutopalvelun hinnoittelu

  • Hinta vanhan Oulun alueella 57,47 euroa/tunti (sis. alv. 24 %, veloitamme aina vähintään yhden tunnin). Kysy Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kuljetustaksaa asiakaspalvelustamme.
  • Lisähenkilö kuljettajan lisäksi (esim. kantoavuksi) 49,60 euroa tunti (sis. alv 24 %)
  • Hinnoittelu alkavalta tunnilta, eli esim. 1,5 tunnin noudosta peritään 2 tunnin hinta
  • Maksullisista jätteistä peritään lisäksi jätteenkäsittelymaksu. Minimimaksu sekajätteelle on 1.1.2023 alkaen 11 euroa (sisältää 40 kg jätettä). Voit katsoa Ruskon jätekeskuksen hinnastot tästä linkistä.
  • Ruskon jätekeskuksen Oivapisteelle menevistä kierrätettävistä jätteistä ei peritä jätteenkäsittelymaksua (esim. isot kodinkoneet, jääkaapit, pakastimet tai hellat). Voit katsoa Oivapisteelle vastaanotettavat tuotteet tästä linkistä.

Kysy noutopalvelun hinnoittelua Oulun ulkopuolelle asiakaspalvelustamme toimisto(at)kiertokaari.fi tai p. 08 5584 0020 ma–pe klo 8–15.

Peruutukset

Sovittu nouto on peruutettava 4 h ennen sovittua aikaa. Muuten peruuttamattomasta noudosta veloitetaan yhden tunnin taksa eli 57,47 €.

Käyttökelpoisen tavaran nouto

Noudamme myös käyttökelpoista tavaraa, joka menee myyntiin kierrätysmyymälöihimme. Huomioithan, että henkilökuntamme tarkistaa tavaran laadun ja sopivuuden myyntiin vasta, kun tavara on noudettu Ruskon jätekeskukseen.

Emme voi luvata etukäteen, että tavara otetaan myyntiin. Jos tavara ei ole myyntikuntoista, se hävitetään jätteenä, ja asiakkaalta peritään lisäksi jätteenkäsittelymaksu.

Emme ota myyntiin turvallisuus- ja hygieniasyistä:

  • laukkuja
  • pehmustettuja huonekaluja, kuten sohvia
  • patjoja
  • pesukoneita tai kylmälaitteita
  • turvallisuuteen liittyviä esineitä, kuten turvaistuimia tai kypäriä.

Käyttökelpoisen tavaran noudosta peritään sama hinta kuin jätteenä hävitettävän tavaran noudosta.

Emme nouda tavaraa kohteista, joissa on tiedossa tuholaisongelma (esim. luteet).

Vaihtolavat

Kysy myös vaihtolavapalvelua asiakaspalvelustamme toimisto(at)kiertokaari.fi tai p. 08 5584 0020 ma–pe klo 8–15.

Vaarallisen jätteen noutopalvelu

Noudamme vaarallista jätettä yrityksistä ja järjestämme noutokierroksia myös asuinalueille. Lue lisää vaarallisen jätteen noudoista tästä linkistä.