Palvelut yrityksille

Tarjoamme Oulussa Ruskon jätekeskuksessa yrityksille kattavat jätteiden vastaanottopalvelut. Otamme vastaan kaikkia muita jätteitä paitsi säteileviä jätteitä, räjähteitä, ensimmäisen luokan palavia nesteitä ja kaasuja.

Voimme ottaa käsiteltäväksi yritysperäisiä jätteitä toimialueemme kunnista. Toimialueemme kuntia ovat: Hailuoto, Ii, Kempele, Lumijoki, Oulu, Pudasjärvi, Raahe, Siikajoki ja Simo.

Laskutus onnistuu myös kätevästi. Täytä hakemus ja lähetä se yhteyshenkilöllemme. Lataa hakemus täältä.

Otamme yrityksiltä maksutta seuraavia jätteitä:

  • kotitalouksien sähkölaitteisiin rinnastettavia sähkölaitteita
  • loisteputkia (pahvit ja teipit poistettava)
  • lyijyakkuja
  • metalliromua
  • käsittelemätöntä puuta
  • pahvia, kartonkia ja paperia

Maksuton talteenotto ylijäämätavaralle

Jos yritykselläsi on suuri erä esimerkiksi ylijäänyttä rakennustavaraa, voimme noutaa tavaran paikan päältä maksua vastaan tai voit tuoda sen itse joko Ruskon jätekeskukseen tai Limingantullin Kierrätyskeskukseen (Jääsalontie 18, Oulu). Ota noudosta yhteyttä työnjohtaja Mika Inkalaan.

Yhteystiedot:
Mika Inkala p. 044 703 3965

Pieni määrä jätteitä suoraan Ruskon jätekeskukseen

Jos yrityksesi jätteiden käsittelypalvelun arvo on alle 2 000 euroa vuodessa, ota suoraan yhteyttä meihin! Katsotaan yhdessä, soveltuvatko jätteesi meidän järjestelmässämme käsiteltäväksi.

Suuri määrä yritysperäistä jätettä Materiaalitorille

Kun sinulla on suuri määrä yritystoiminnassa syntynyttä jätettä, tee tarjouspyyntö materiaalitori.fi-alustalle. Suuri määrä tarkoittaa vähintään 2 000 euron arvosta jätteiden käsittelypalvelua vuodessa. Materiaalitori on Motivan ylläpitämä uuden jätelain mukainen sähköinen alusta, josta voit etsiä yritystoiminnan jätteille käsittelypalvelua.

Kun teet ilmoitusta Materiaalitorille, arvioi mahdollisimman tarkasti jätteen määrä. Valitse jätteen toissijaiseksi vastaanottajaksi Kiertokaari. Jos yksityissektorin jätteenkäsittely-yritys ei tarjoa sinulle palvelua 14 vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä Kiertokaareen.

Jos jätteesi soveltuu käsiteltäväksi meidän järjestelmässämme ja se on syntynyt meidän toimialueellamme, voimme ottaa sen vastaan. Tällöin teemme yrityksesi kanssa TSV-sopimuksen. Lyhenne TSV tarkoittaa jätelain toissijaisen vastuun perusteella yrityksen ja kunnallisen jäteyhtiön välistä sopimusta yritystoiminnassa syntyneen jätteen käsittelypalvelusta.

Laskutusasiakkuushakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteyshenkilö, jolla allekirjoitusoikeus


Huom. Olemme siirtyneet käyttämään sähköistä siirtoasiakirjaa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen laskutus(at)kiertokaari.fi, niin saat maksutta käyttöösi tunnukset sovellukseen. Tunnukset nopeuttavat ja helpottavat asiointia jätekeskuksessa.

Siirtoasiakirjasovellukseen pääsee erillisellä verkkosivulinkillä. Sähköinen siirtoasiakirja lähetetään osoitteeseen siirtoasiakirjat(at)kiertokaari.fi

Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltämme:

  • Yrityksen jätteiden vastaanottamisesta ja laskutusasiakkuushakemuksen perusteista käyttöpäällikkö Markku Heinonen, p. 044 703 3971, etunimi.sukunimi@kiertokaari.fi
  • Laskutusasiakkuushakemuksen jättämisen jälkeen prosessista antaa lisätietoja hallinto- ja taloussihteeri Kristiina Keckman, p. 050 3166 504, etunimi.sukunimi@kiertokaari.fi