Palvelut yrityksille

Tarjoamme Oulussa Ruskon jätekeskuksessa yrityksille kattavat jätteiden vastaanottopalvelut. Otamme vastaan kaikkia muita jätteitä paitsi säteileviä jätteitä, räjähteitä, ensimmäisen luokan palavia nesteitä ja kaasuja.

Voimme ottaa käsiteltäväksi yritysperäisiä jätteitä toimialueemme kunnista. Toimialueemme kuntia ovat: Hailuoto, Ii, Kempele, Lumijoki, Oulu, Pudasjärvi, Raahe, Siikajoki ja Simo.

Laskutus onnistuu kätevästi myös. Täytä hakemus ja lähetä se yhteyshenkilöllemme. Lataa hakemus tämän sivun lopusta Lomakkeet-otsikon alta.

Otamme yrityksiltä maksutta seuraavia jätteitä:

  • kotitalouksien sähkölaitteisiin rinnastettavia sähkölaitteita
  • loisteputkia (pahvit ja teipit poistettava)
  • lyijyakkuja
  • metalliromua
  • käsittelemätöntä puuta
  • pahvia, kartonkia ja paperia

Pieni määrä jätteitä suoraan Ruskon jätekeskukseen

Jos yrityksesi jätteiden käsittelypalvelun arvo on alle 2 000 euroa vuodessa, ota suoraan yhteyttä meihin! Katsotaan yhdessä, soveltuvatko jätteesi meidän järjestelmässä käsiteltäväksi.

Suuri määrä yritysperäistä jätettä Materiaalitorille

Kun sinulla on suuri määrä yritystoiminnassa syntynyttä jätettä, tee tarjouspyyntö materiaalitori.fi-alustalle. Suuri määrä tarkoittaa vähintään 2 000 euron arvosta jätteiden käsittelypalvelua vuodessa. Materiaalitori on Motivan ylläpitämä uuden jätelain mukainen sähköinen alusta, josta voit etsiä yritystoiminnan jätteille käsittelypalvelua.

Kun teet ilmoitusta Materiaalitorille, arvioi mahdollisimman tarkasti jätteen määrä. Valitse jätteen toissijaiseksi vastaanottajaksi Kiertokaari. Jos yksityissektorin jätteenkäsittely-yritys ei tarjoa sinulle palvelua 14 vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä Kiertokaareen.

Jos jätteesi soveltuu meidän järjestelmässä käsiteltäväksi ja jos jätteesi on syntynyt meidän toimialueella, me voimme ottaa sen vastaan. Tällöin teemme yrityksesi kanssa TSV-sopimuksen. Lyhenne TSV tarkoittaa jätelain toissijaisen vastuun perusteella yrityksen ja kunnallisen jäteyhtiön välistä sopimusta yritystoiminnassa syntyneen jätteen käsittelypalvelusta.

Lomakkeet

Voit täyttää osan lomakkeista näytöllä, mutta allekirjoitusta varten lomake on tulostettava. Osa lomakkeista vaatii tulostuksen, käsin täyttämisen ja allekirjoituksen. Lähetä allekirjoitettu hakemus tai lomake sähköpostiin: markku.heinonen@kiertokaari.fi. Lomakkeet eivät ole EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisia.

Lomake 1 (tulosta, täytä käsin ja allekirjoita): Jätteensiirtoasiakirja

Lomake 2 (täytä näytöllä, tulosta ja allekirjoita): Laskutusasiakkuushakemus

Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltämme: