Tule vierailulle jätekeskukseen tai tilaa asiantuntijamme tilaisuuteen

Voit tilata asiantuntijoiltamme kierrätykseen ja jätehuoltoon liittyviä neuvontaluentoja kaikenikäisille. Voit myös tulla ryhmäsi kanssa tutustumiskäynnille Ruskon jätekeskukseen. Neuvontaluennot ja vierailut jätekeskukseen ovat maksuttomia.

Vierailu Ruskon jätekeskukseen Oulussa

Ruskon jätekeskuksen esittelykierros kestää noin tunnin. Vierailijaryhmän enimmäiskoko on 30 henkilöä. Kierros tehdään jalkaisin.

Kierros voidaan tehdä myös bussilla, jos bussissa on opasta varten mikrofoni. Jos bussilla tuleva ryhmä ei jalkaudu bussista kentälle, vierailijaryhmän koko voi olla suurempi kuin 30 henkilöä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen neuvonta(at)kiertokaari.fi.

Vierailupyynnöt

Asiantuntijamme käyvät puhumassa tapahtumissa ja erilaisissa tilaisuuksissa. Vierailemme oppilaitoksissa ja asiakkaiden omissa tiloissa. Valitsemme kuhunkin tilaisuuteen sopivan asiantuntijan.

Esityskielet: suomi ja englanti

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen neuvonta(at)kiertokaari.fi.

Ympäristökasvatus lapsille ja nuorille

Ympäristökasvatustuntimme on suunnattu erityisesti eskari-ikäisille, 4. luokalle ja 8.-luokkalaisille lapsille. Tarvittaessa voimme myös järjestää ympäristökasvatusta muun ikäisille ryhmille. Tuntien suosituskokomäärä on noin 10–25 henkilöä. 

Tuntien kuvaukset

Eskarit / Kippa ja Materiaalinpelastajat

Lapset tutustuvat yhdessä Kiertokaaren Kippa- lisko maskotin kanssa kierrätykseen, jätteiden lajitteluun ja materiaalin uusiokäyttöön. 

4. luokka / Kippa ja Kiertotaloushuone

Tunnilla tutustutaan kiertotalouteen Kippa-lisko maskotin kanssa. Tunnin teemoina ovat muun muassa kiertotalous, tavaroiden omistaminen ja jakaminen, vaatteiden elinkaari ja jätteiden lajittelu.

8. luokka

Tunnilla tutustutaan kiertotalouteen ja jätteiden vähentämiseen. Tunti on toiminnallinen ja ryhmätyöskentelynä toteutettava. Tunnin teemoina ovat muun muassa kiertotalous, tuotteiden ja tavaroiden elinkaari, roskaantuminen ja jätteiden lajittelu.  

Ota yhteyttä

Tilaa tunti kiertotalousasiantuntija Katja Viinikalta soittamalla p. 040 500 3906 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)kiertokaari.fi.

Sisällytä sähköpostivarauksen tietoihin:

  • Tilaisuuden luonne 
  • Tilaisuuden toivottu ajankohta (ehdota vähintään kahta aikaa) 
  • Tilaisuuden kellon aika
  • Ryhmän nimi/kuvaus (esim. koulu, päiväkoti, yhdistys) 
  • Ryhmän koko 
  • Varaajan nimi 
  • Varaajan puhelinnumero 
  • Varaajan sähköpostiosoite 
  • Tilaisuuden/tapahtuman osoite
  • Lisätiedot