Maksa­minen ja maksu­tavat

Kun viet jätteitä jäteasemalle tai jätekeskuk­­­seen

Jäteasemilla ja jätekeskuksessa voit maksaa vain kortilla, Pudasjärven siirtokuormausasemalla tarvittaessa myös laskulla. Lajittele maksuttomat jätteet erilleen maksullisista jätteistä, niin säästät jätemaksuissa.

Oulussa Ruskon jätekeskuksessa ja Pudasjärven siirtokuormausasemalla jätteen hinta lasketaan jätteen painon perusteella. Voit arvioida hintalaskurin avulla jätemaksun. Hintalaskuriin on sisällytetty vain Ruskon jätekeskuksen hinnat.

Hailuodon, Iin, Lumijoen, Siikajoen ja Simon jäteasemalla on käytössä kuormamaksu (linkki vie jäteasemien hintasivuille).

Katso Pudasjärven siirtokuormausaseman hinnat täältä.

Katso Ruskon jätekeskuksen hinnat täältä.

Kun teet jätesopimuksen kiinteistöllä kerättävistä jätteistä

Pudasjärvellä ja Hiukkavaaran pilottialueella Oulussa asukkaat tekevät jätesopimuksen Kiertokaaren kanssa, ja me laskutamme kiinteistöjen jätehuoltomaksut suoraan asukkailta ja taloyhtiöiltä.

Katso Hiukkavaaran alueen hinnat

Katso Pudasjärven hinnat

Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Oulussa, Lumijoella ja Siikajoella asukkaat tekevät jätesopimuksen itse valitsemansa jätteenkuljettajan kanssa, joka laskuttaa asukkaita ja taloyhtiöitä suoraan. Kysy hintoja yksityisiltä jätteenkuljetusyrityksiltä. Katso jätteenkuljetusyritysten yhteystiedot: Tee jätesopimus

Simossa kiinteistöjen omistajat tekevät jätesopimuksen Simon kunnan kautta (linkki siirtää sinut Simon kunnan sivustolle): Simon jätehuolto.