Maksa­minen ja maksu­tavat

Kun viet jätteitä jäteasemalle tai jätekeskuk­­­seen

Jäteasemilla ja jätekeskuksessa voit maksaa vain kortilla, Pudasjärven siirtokuormausasemalla tarvittaessa myös laskulla. Lajittele maksuttomat jätteet erilleen maksullisista jätteistä, niin säästät jätemaksuissa.

Oulussa Ruskon jätekeskuksessa ja Pudasjärven siirtokuormausasemalla jätteen hinta lasketaan pääosin jätteen painon perusteella. Voit arvioida hintalaskurin avulla jätemaksun. Hintalaskuriin on sisällytetty vain Ruskon jätekeskuksen hinnat.

1.1.2024 alkaen otamme käyttöön myös uuden kappalehinnan yksittäisille huonekaluille kaikilla sekajätettä vastaanottavilla jäteasemilla. Lue lisää hinnoittelusta.

Hailuodon, Iin, Lumijoen, Siikajoen ja Simon jäteasemalla on käytössä kuormamaksu (linkki vie jäteasemien hintasivuille).

Katso Pudasjärven siirtokuormausaseman hinnat täältä.

Katso Ruskon jätekeskuksen hinnat täältä.

Kun teet jätesopimuksen kiinteistöllä kerättävistä jätteistä

Pudasjärvellä ja Hiukkavaaran pilottialueella Oulussa asukkaat tekevät jätesopimuksen Kiertokaaren kanssa, ja me laskutamme kiinteistöjen jätehuoltomaksut suoraan asukkailta ja taloyhtiöiltä.

Katso Hiukkavaaran alueen hinnat

Katso Pudasjärven hinnat

Bio- ja pakkausjätteiden keräys

Biojätteen ja pakkausjätteiden kuljetus kiinteistöiltä siirtyy jätelain nojalla kunnan järjestettäväksi porrastetusti heinäkuusta 2023 alkaen. Kiertokaari alkaa hoitaa biojätteen sekä kartonki-, lasi-, metalli- ja muovipakkausten tyhjennyksiä kiinteistöillä omistajakunnissaan (Hailuoto, Ii, Kempele, Lumijoki, Oulu, Siikajoki ja Raahe).

Pudasjärvellä Kiertokaari hoitaa koko jätehuollon palveluketjun.

Katso bio- ja pakkausjätehuollon järjestämisen maksut Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Lumijoella ja Oulussa.

Lue lisää kuljetusjärjestelmän muutoksista.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme: toimisto(at)kiertokaari.fi tai p. 08 5584 0020 ma-pe 8-16.

Sekajäte eli polttokelpoinen jäte

Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Oulussa, Lumijoella, Siikajoella ja Raahessa asukkaat tekevät sekajätteen kuljetuksesta jätesopimuksen itse valitsemansa jätteenkuljettajan kanssa. Yritys laskuttaa asukkaita ja taloyhtiöitä suoraan.

Simossa kiinteistöjen omistajat tekevät jätesopimuksen Simon kunnan kautta (linkki siirtää sinut Simon kunnan sivustolle): Simon jätehuolto.