Hyötyjätekuljetuksissa edelleen viiveitä – ilmoitathan ylitäyttyneistä astioista

14.9.2023

Kiertokaaren järjestämät hyötyjätekuljetukset kiinteistöiltä käynnistyivät 4.9.2023 Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Lumijoella ja Oulussa. Osassa toimialuetta on edelleen viiveitä hyötyjäteastioiden tyhjennyksissä. Hyötyjätteitä ovat biojäte, lasi-, kartonki- ja muovipakkaukset sekä pienmetalli.

Ajojen käynnistymistä on hankaloittanut muun muassa se, että urakoitsijat eivät ole päässeet lukittuihin jätetiloihin. Avaimia on kuitenkin nyt toimitettu Kiertokaarelle iso määrä, ja tyhjennykset on saatu rullaamaan paremmin.

Lisäksi ajojärjestelmän toiminnassa on ollut häiriöitä, minkä vuoksi kuljettajilta on puuttunut tietoja tyhjennysreitillä olevista kohteista.

Ilmoita puutteista tyhjennyksissä

Astiatyhjennykset pyritään saamaan mahdollisimman pian aikatauluun. Asiakkaiden kannattaa kuitenkin huomioida, että tyhjennyspäivät ja -rytmit ovat voineet vaihtua kuljetusvastuun muutoksessa.

Ylitäyttyneistä jäteastioista on hyvä joka tapauksessa olla yhteydessä joko oman taloyhtiön isännöitsijään tai suoraan Kiertokaaren asiakaspalveluun, p. 08 5584 0020 ma-pe 8-15. Näin saadaan selville, onko Kiertokaarella kohteesta kaikki tarvittavat tiedot.

Voit myös lähettää viestiä osoitteeseen toimisto(at)kiertokaari.fi. Sähköpostien käsittelyssä on kuitenkin tällä hetkellä viiveitä suuren yhteydenottomäärän vuoksi. Pahoittelemme tyhjennyksissä olleita häiriöitä, ja toivomme asiakkailta kärsivällisyyttä muutostilanteessa.