Jäteopas 2017 jaetaan tiistaina 18.4. kaikkiin koteihin

17.4.2017

Vuoden 2017 Jäteopas on julkaistu. Posti jakaa tiistaina 18. huhtikuuta yhden Jäteoppaan jokaiseen kotiin seuraavissa kunnissa: Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Pudasjärvi, Siikajoki, Simo, Tyrnävä ja Utajärvi.

Koska opas on julkinen tiedote, se jaetaan myös ilmaisjakelut ja mainokset kieltävään kotitalouksiin.

Jäteopas 2017 sisältää kodin lajitteluohjeet sekä tietoa kiinteistön jätehuollon järjestämisestä ja jätteiden vastaanottopaikoista. Oppaassa on lajitteluohjeet tiivistetysti myös englanniksi.

Jäteoppaassa on kuusi puutarhajätekuponkia. Yhdellä puutarhajätekupongilla voi viedä Ruskon jätekeskukseen henkilöauton peräkärryllisen puutarhajätettä. Vuoden 2017 puutarhajätekupongit ovat voimassa vuoden 2018 huhtikuun loppuun saakka.

Jos jäit ilman Jäteopasta

Reklamaatiot Jäteoppaan jakelusta tulee tehdä viimeistään maanantaina 8.5.2017 puhelimitse numeroon 050 316 6505. Toukokuun 9. päivästä 2017 lähtien puutarhajätekupongit sisältävää Jäteopasta ei ole enää saatavana.

Lajitteluohjeet netissä

www.jateopas.fi-sivustolla voit etsiä lajitteluohjeita kirjoittamalla hakukenttään jätteen nimen, esim. grilli.

Kerro meille kehitysideasi

Jos huomaat Jäteopas-sivuston hakusanoissa puutteita tai kehitettävää, haluaisimme mielellämme tietää sen, jotta voimme kehittää palvelua paremmaksi. Lähetä vapaamuotoinen palautteesi osoitteeseen jatehuolto@kiertokaari.fi.