Jäteopas 2021 jaetaan torstaina 22.4. kaikkiin kotitalouksiin

19.4.2021

Kuvan vuoden 2021 jäteoppaitsta pöydällä.

Hailuodon, Iin, Kempeleen, Lumijoen, Oulun, Pudasjärven, Siikajoen ja Simon jäteopas jaetaan tällä viikolla kaikkiin kotitalouksiin. Jäteopas on julkinen tiedote, joten se jaetaan myös mainokset ja ilmaisjakelut kieltäviin koteihin. Jäteopas jaetaan myös niille, joilla on vapaa-ajan asunto edellä mainituilla paikkakunnilla.

Hyödynnä oppaan välissä jaettavat puutarhajätekupongit! Yhdellä kupongilla voit viedä henkilöauton peräkärryllisen tai pakettiautollisen puutarhajätettä maksutta Ruskon jätekeskukseen.

Oppaan välissä on irrotettava tiivistelmä kodin jätteiden lajitteluohjeista. Jos hävität ohjeen, voit tulostaa uuden nettisivuiltamme kohdasta Lajittelu ja kierrätys (siirry Lajittelu ja kierrätys -osioon). Lajitteluohjeiden tiivistelmä on saatavana myös ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi nettisivujemme englanninkielisestä osiosta: Kiertokaari in English.

Jäteoppaan lisäksi saat tietoa lajittelusta ja jätehuollon palveluista seuraavista paikoista:

www.jateopas.fi on kattava jätteiden lajitteluopas verkossa. Lisäämme hakusanoja jatkuvasti asiakkaiden vinkkien perusteella.

Puhelinneuvontamme 08 5584 0020 palvelee ma-pe 8-16.

Chat palvelee ma-pe 8-22 ja la-su 9-18.

Reklamaatiot jäteoppaan jakelusta tulee tehdä viimeistään torstaina 6.5.2021 joko puhelimitse numeroon 08 5584 0020 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jatehuolto@kiertokaari.fi.

Vuoden 2021 jäteoppaan painetun version voi ladata omalle koneelle myös PDF-muodossa: Jäteopas 2021