Kiertokaari järjestää markkinavuoropuhelun tarra- ja kylttimerkinnöistä

3.2.2023

Kiertokaari Oy valmistautuu bio- ja pakkausjätteiden keräysastioiden ja jätekatosten merkintöihin. Kiertokaari kutsuu palveluntuottajat (yrittäjät, tavarantoimittajat) osallistumaan hankintaa koskevaan markkinavuoropuhelutilaisuuteen, joka järjestetään etäyhteydellä Microsoft Teamsillä 9.2.2023 klo 9.00-11.00.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen tiistaihin 7.2.2023 klo 12 mennessä. Ilmoittaudu Tarjouspalvelu -toimittajaportaalissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen yhteyshenkilölle lähetetään kokouskutsu sähköpostitse.

Vuoropuhelun tavoitteena on kertoa tulevista hankinnoista sekä keskustella hankintaan liittyvistä asioista parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Keskustelua tarjouspyynnöstä

Markkinavuoropuhelussa esitellään luonnos tarjouspyyntöasiakirjasta ja keskustellaan siitä. Tarjouspyyntöasiakirjat viimeistellään markkinavuoropuhelun perusteella, ja Kiertokaari kilpailuttaa tarrat ja kyltit tavarahankintana.

Markkinavuoropuhelulla ei pyydetä eikä anneta tarjouksia. Markkinavuoropuhelussa annettuja tietoja käsitellään teknisinä hankintaa valmistelevina asiakirjoina, luottamuksellisesti ja tietoja tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan valmisteluun.

Hankintayksikkö ei ole velvollinen toteuttamaan hankintaa vuoropuhelussa esiin nousevilla tavoilla. Myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistuminen ei edellytä markkinavuoropuheluun osallistumista.

Lisätietoja

Erityisasiantuntija Mari Juntunen
etunimi.sukunimi@kiertokaari.fi
p. 044 703 3977