Kiertokaari käynnistää uudet markkinavuoropuhelut jätekuljetuksista

1.2.2024

Kiertokaari järjestää kuljetusyrityksille markkinavuoropuhelutilaisuuden tiistaina 27.2.2024. Markkinavuoropuhelutilaisuus on osa valmistautumista jätekuljetusurakoiden kilpailuttamiseen Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Lumijoella, Oulussa, Raahessa ja Siikajoella.

Kiertokaari kilpailuttaa kuntien vastuulle kuuluvat jätekuljetusurakat, organisoi ja hallinnoi tyhjennykset sekä huolehtii asiakasrekisteristä, asiakaspalvelusta, laskutuksesta ja viestinnästä. Hankinnan kohteena ovat jätekuljetusurakat tilaajan ja tuottajayhteisöjen osoittamiin vastaanottopaikkoihin. Kuljetusurakat tulevat kilpailutukseen erillisinä urakka-alueina, ja urakat alkavat vuoden 2025 aikana.

Markkinavuoropuhelun avulla
valmistellaan hankintoja

Kiertokaari Oy kutsuu palveluntuottajat eli yrittäjät ja kuljetusliikkeet osallistumaan hankintaa koskevaan markkinavuoropuheluun. Vuoropuhelun tavoitteena on kertoa tulevista hankinnoista sekä keskustella hankintaan liittyvistä asioista parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Osallistujia ei pyydetä toimittamaan tarjouksia, eikä tietopyynnön julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Markkinavuoropuhelussa annettuja tietoja käsitellään teknisinä hankintaa valmistelevina asiakirjoina luottamuksellisesti. Tietoja käytetään ainoastaan hankinnan valmisteluun.

Hankintayksikkö ei ole velvollinen toteuttamaan hankintaa vuoropuhelussa esiin nousevilla tavoilla. Myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistuminen ei edellytä markkinavuoropuheluun osallistumista.

Ilmoittaudu

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen viimeistään keskiviikkona 21.2.2024 klo 12. Ilmoittaudu tilaisuuteen Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa.
Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan, osallistuuko yritys etäyhteydellä vai paikan päällä. Järjestämme markkinavuoropuhelun sekä etä- että lähitilaisuutena. Ilmoittautuneet saavat sekä Teams-linkin että tiedon tapahtumapaikasta sähköpostitse.

Lisätietoja

Logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Pyörälä
veli-pekka.pyorala(at)kiertokaari.fi
p. 044 703 3974