kiertotalousareenan logo.

Tule mukaan
kiertotaloustapahtumiin!

Oulussa järjestetään uusi tapahtuma, KiertotalousAreena, keskiviikkona 24.5.2023 Tullisalissa. Tapahtuma sisältää kaikille avoimet messut sekä seminaarin. Kiertokaari on mukana tapahtumassa omalla messupisteellä, ja lisäksi kiertotalouspäällikkö Antero Kiljunen kertoo seminaarissa Kiertokaaren uusista tuulista. Seminaarin pääpuhujana on globaalin yrityselämän kovassa ytimessä muutoksia luotsaava Kaisa Hietala. Seminaariin on ennakkoilmoittautuminen.

Messut ovat alueen kiertotaloustoimijoiden esittely- ja kohtaamispaikka. Messuilla on esillä kiertotalousteemaan liittyviä tuotteita, palveluja ja konsepteja.

Lue lisää KiertalousAreenasta.

Sovi bisnestapaaminen

Tule piipahtamaan Kiertokaaren messupisteellä ja kuule, mitä tarjottavaa Kiertokaarella on yrityksille esimerkiksi Välimaan kiertotalousalustalla tai Ruskon jätekeskuksen laajennusalueella. Voit sopia messupisteellä kanssamme bisnestapaamisen, jossa voimme rauhassa keskustella yhteistyömahdollisuuksista. Lisätietoja antaa kiertotalouspäällikkö Antero Kiljunen, etunimi.sukunimi@kiertokaari.fi.

Osallistu oheistapahtumiin

KiertotalousAreena-viikon aikana kiertotalouden ympärillä pöhisee koko Oulussa, ja me olemme siinä mukana. Kiertokaari järjestää viikon aikana tapahtumia kierrätyskeskus Likellä Oulun Limingantullissa.

Yritysten sivuvirtojen uusi elämä – yhteistyötä ja ideointia to 25.5.23 klo 14-18

Syntyykö yritystoiminnassasi materiaalia, jota voitaisiin käyttää uudelleen?

Mietityttääkö, miten yritys voi kierrättää tekstiilejä?

Tuottaako palautus- tai reklamaatiotuotteiden käsittely sinulle päänvaivaa?

Piipahda Kiertokaaren uudessa kierrätyskeskuksessa Likellä (Jääsalontie 16,-18 Oulu) torstaina 25.5. kello 14–18, niin jutellaan yhdessä tarjoamistamme mahdollisuuksista materiaalien paikalliseen hyödyntämiseen. Ideoidaan parhaita käytäntöjä kahvin ja pienen tarjottavan kera.

Jätä puumerkkisi kierrätyskeskukseen – kaikille avoin taidetyöpaja la 27.5.23

Tule jättämään puumerkkisi Likelle! Järjestämme uudessa kierrätyskeskuksessa (Jääsalontie 16-18, Oulu) taidetyöpajan, jossa työstämme yhdessä kierrätysmateriaalista sisustuselementin kierrätyskeskukseen. Voit myös askarrella näyttäviä koristeruusukkeita kevään juhliin ohjaajien opastuksella.

Työpaja pidetään lauantaina 27.5.2023 ja siihen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu työpajaan täällä.

https://forms.office.com/e/izR3NsSCjv?embed=true