Markkinavuoropuhelu biokaasun varajärjestelmästä

2.3.2023

Kiertokaari Oy valmistautuu Oulun Ruskon jätekeskuksen biokaasun tankkausaseman laajennukseen ja varajärjestelmän (back up) rakentamiseen mahdollisia käyttöhäiriöitä ja laiterikkoja varten. Kiertokaari kutsuu toimittajat osallistumaan hankintaa koskevaan markkinavuoropuheluun.

Markkinavuoropuhelu toteutetaan hybriditilaisuutena ti 28.3.2023 klo 9.00-11.00. Lähitilaisuus on Ruskon jätekeskuksessa. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä Microsoft Teamsillä. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen keskiviikkoon 23.3.2023 klo 16 mennessä Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen yhteyshenkilölle lähetetään kokouskutsu sähköpostitse.

Markkinavuoropuhelulla ei pyydetä eikä anneta tarjouksia. Markkinavuoropuhelussa annettuja tietoja käsitellään teknisinä hankintaa valmistelevina asiakirjoina, luottamuksellisesti ja tietoja tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan valmisteluun.

Hankintayksikkö ei ole velvollinen toteuttamaan hankintaa vuoropuhelussa esiin nousevilla tavoilla. Myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistuminen ei edellytä markkinavuoropuheluun osallistumista.

Kasvanut käyttö
edellyttää varajärjestelmää

Kiertokaari Oy:n biokaasun tankkausasemalla myydään biokaasua sekä julkisella biokaasun tankkausasemalla että suljetulla raskaan kaluston ns. hidastankkausasemalla. Biokaasun myynnin kasvun myötä tankkausaseman nykyinen biokaasuvarasto (noin 4 m3) alkaa käydä pieneksi ja erityisesti kävijämääräruuhkahuippujen aikaan varaston painetaso on usein alhainen.

Muuttuneet olosuhteet huomioiden Kiertokaari on päättänyt investoida liikennebiokaasun varajärjestelmään. Investoinnit alkavat vuoden 2023 aikana.

Lisätietoja

Kiertotalouspäällikkö Antero Kiljunen
p. 050 316 6889
etunimi.sukunimi@kiertokaari.fi