Toimitusjohtaja Markku Illikaiselle hopeinen ansiomerkki

26.5.2020

Kiertokaaren toimitusjohtajalle Markku Illikaiselle on myönnetty kauppakamarin hopeinen ansiomerkki hyvästä ja pitkäaikaisesta työstä kunnallisen jäteyhtiön palveluksessa.

Ansiomerkin luovutti Illikaiselle Kiertokaaren hallituksen puheenjohtaja Jani Törmi yhtiön hallituksen kokouksessa 20. toukokuuta 2020. Hallituksen toukokuun kokous oli Illikaisen viimeinen toimitusjohtajan roolissa, sillä hän jää eläkkeelle.

Markku Illikainen aloitti Oulun kaupungin ja kolmen muun kunnan jätehuoltolaitoksen johtajana 1995. Illikaisen 25 palvelusvuoden aikana toimialue laajeni ja yhdyskuntajätteen jätehuolto kehittyi yhä teollisemmaksi ja laitosmaisemmaksi muuttuen osaksi kiertotaloutta. Illikaisen johtamasta organisaatiosta tuli itsenäinen liikelaitos 1995 ja vuonna 2015 osakeyhtiö. Kiertokaari Oy:n toimialue kattaa tänä päivänä yhdeksän kuntaa, joista kahdeksan on omistajakuntia.

Hopeinen ansiomerkki myönnetään 20 ja 25 vuoden työskentelystä saman työnantajan palveluksessa, itsenäisestä yrittämisestä tai pitkäaikaisesta työstä luottamushenkilönä.

Kiertokaaren uusi toimitusjohtaja Sami Hirvonen, Kiertokaaren eläkkeelle jäävä toimitusjohtaja Markku Illikainen ja hallituksen puheenjohtaja Jani Törmi
Kiertokaaren uusi toimitusjohtaja Sami Hirvonen, Kiertokaaren eläkkeelle jäävä toimitusjohtaja Markku Illikainen ja hallituksen puheenjohtaja Jani Törmi.