Tule meille töihin – etsimme käyttöpäällikköä

17.4.2024

Tunnetko paloa kiertotaloutta kohtaan? Oletko utelias luonne, jolla on jo kokemusta monialaisen organisaation johtamisesta? Tule meille käyttöpäälliköksi! 

Tehtävät

Käyttöpäällikkö vastaa Ruskon jätekeskuksen alueen toiminnasta sekä jätteiden ja materiaalien vastaanotosta ja käsittelystä ympäristöluvan mukaisesti.

Sinulla on päävastuu Kiertokaaren materiaalien kierrätyksen ja hyötykäytön järjestämisestä sekä näiden prosessien jatkuvasta parantamisesta sisältäen materiaalien vastaanoton, lajittelun, käsittelyn, varastoinnin ja eteenpäin toimittamisen. 

Kaikkiaan organisaatiossasi työskentelee kiireisimpinä aikoina yli 50 ammattilaista Ruskon kiertotalousalueella ja Likke-myymälöissä. Heistä viisi on työnjohdossa. Vastaat myös omalla vastuualueellasi yhteistyökumppaneiden toiminnasta ja sopimuksista.

Ohjeistat, valvot ja huolehdit turvallisuudesta, työoloista ja työympäristöstä. Kustannusseuranta ja budjetointi kuuluvat tehtäviisi vastaanotto- ja käsittelypalveluiden osalta ja osallistut koko yrityksen kehittämiseen yhtenä johtoryhmämme jäsenistä yhteistyössä muiden tiimiemme kanssa.

Mitä odotamme Sinulta

Etsimme henkilöä, jolla on paloa kiertotalouteen sekä kykyä ja halua johtaa monialaisista ammattilaisista koostuvaa organisaatiota ja yhteistyökumppaniverkostoa. Monipuolisuus ja uteliaisuus ovat hyviä ominaisuuksia.

Hyvä koulutustausta on insinööri- tai DI-opinnot tai vastaava soveltuva korkeakoulu- tai opistotason koulutus. Positiivinen lähtökohta on, jos Sinulla on jo valmiiksi liittymäpintaa johonkin käyttöpäällikön tehtäväkentässä mainittuun asiaan ja kiertotalouteen. Hyvä englannin kielen taito on välttämättömyys kansainvälisessä ja kehittyvässä kiertotalouden kentässä. Esihenkilökokemusta Sinulla pitää olla jo entuudestaan.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten polkupyöräedun sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Tervetuloa Kiertokaaren hyvähenkiseen työporukkaan!

Hakeminen

Huom. Hakuaikaa on jatkettu. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään perjantaina 10.5.2024 sähköpostilla osoitteeseen hakemukset.oulu@pomona.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Pomona Consultingin konsultti Jarmo Savenius, puh. 0400 840 454.