Tule mukaan Liken synttäriviikoille

23.4.2024

Limingantullin Kierrätyskeskus Liken perustamisesta on vierähtänyt pian vuosi, ja sen kunniaksi päräytämme käyntiin synttäriviikot! Järjestämme Likellä synttäriohjelmaa 2.–16.5.2024.

Ensimmäiset synttärikarkelot vietetään torstaina 2. toukokuuta kello 10–18 (Jääsalontie 16–18, Oulu). Ohjelmassa muun muassa:

  • Taito Shopin ja Liken yhteinen non stop -käsityöpaja klo 10–17: Tee itsellesi kierrätysfarkuista punottu kori. Likke tarjoaa materiaalit, mutta voit halutessasi tuoda myös omia farkkuja korin tekemistä varten. Huomioithan kuitenkin, että farkkujen tulee olla 100-prosenttista puuvillaa, eli ne eivät saa sisältää elastaania.
  • Arkivé Atelierin non stop -vaatehuoltotyöpaja klo 12–18: Voit ottaa mukaasi huollettavaksi omia vaatteita, kenkiä ja asusteita, kuten laukkuja, likaisia tennareita ja nukkaisia vaatteita. Työpajaan mahtuu kerrallaan noin kuusi osallistujaa. Arkivé Atelierin pisteellä myynnissä tuotteita vaatteiden, kenkien ja asusteiden huoltoon.
  • Palasia Design esittelee lasidesign-tuotteitaan sekä myy edullista, innovatiivista kierrätysdesignia.
  • Sailukka myy kirjoista tehtyjä kasseja klo 14.30–18.
  • Kirjansidontanäytöksiä
  • Asiakkaiden töistä koottu näyttely: Tuo näyttelyyn oma luomuksesi, jonka materiaalit olet löytänyt Likeltä. Voit lähettää myös kuvan työstäsi sähköpostilla osoitteeseen likke(at)kiertokaari.fi. Tuo työsi Likelle mielellään viimeistään ma 29.4.2024, mutta myöhemminkin ehtii. Näyttely on esillä 16.5.2024 asti.

Seuraile viestintäämme – synttäriviikoilla luvassa myös muuta kivaa ohjelmaa aina 16.5. asti. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!