Sähköinen asiointi käytössä
Pudasjärven asiakkaille ja taloyhtiöille

Pudasjärven jätehuoltoasiakkaille sekä isännöitsijöille on avattu mahdollisuus asioida sähköisesti Kiertokaaren verkkosivuilla. Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti niille asiakkaille, joilla on jo jätesopimus Kiertokaaren kanssa.

Isännöitsijä voi pyytää asiakaspalvelustamme tunnukset palveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)kiertokaari.fi tai soittamalla numeroon 08 5584 0020 ma–pe klo 8–15.

Sähköinen asiointi on vielä testausvaiheessa ja palvelua kehitetään edelleen.

Kirjautuminen

Voit aloittaa sähköisen asioinnin käytön syöttämällä sivustolle asiakasnumeron sekä laskun numeron. Sen jälkeen pystyt luomaan tunnukset palveluun.

Voit myös pyytää asiakaspalvelustamme tunnukset palveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)kiertokaari.fi tai soittamalla numeroon 08 5584 0020 ma–pe klo 8–15.

Palvelussa ei käytetä vahvaa tunnistautumista, eli sen käyttö ei edellytä pankkitunnuksia.

Siirry sähköiseen asiointiin

Sähköisessä asioinnissa voit:

  • tilata kiinteistölle uusia jäteastioita
  • muuttaa jäteastioiden tyhjennysväliä jätehuoltomääräysten mukaisesti. Jos kompostoit tai sinulla on biojätteen erilliskeräys, polttokelpoisen jätteen astian tyhjennysväli voi olla pisimmillään 12 viikkoa.
  • tarkastella tulevia tyhjennyksiä ja tilata ylimääräisen tyhjennyksen
  • keskeyttää tyhjennykset määräajaksi tai lopettaa tyhjennyspalvelun kokonaan
  • muuttaa laskutusosoitetta ja yhteystietoja Omat kohteet -välilehden kautta
  • tarkastella laskun summaa ja eräpäivää.

Huomio kompostointi-ilmoituksesta

Palvelussa tehtävä kompostointi-ilmoitus ei korvaa jätehuoltoviranomaiselle tehtävää kompostointi-ilmoitusta. Asiointipalvelun kompostointi-ilmoitus on tarkoitettu sitä varten, että polttokelpoisen jätteen astian tyhjennysvälin pidentäminen on tarvittaessa mahdollista.

Ohjeet kompostointi-ilmoituksen tekemiseen löydät tältä sivulta.

Siirry sähköiseen asiointiin