Etsimme yhteistyökumppania Pudasjärvelle

12.10.2020

Etsimme yhteistyökumppania Pudasjärvelle huolehtimaan kunnan vastuulle kuuluvasta jätteiden keräyksestä ja kuljetuksesta.

Olemme julkaisseet hankinnasta tarjouspyynnön Oulun kaupungin Tarjouspalvelu-alustalla. Kun kirjaudut alustalle, saat näkyviin koko tarjouspyynnön ja sen liitteet. Kysymykset hankinnasta tulee esittää ma 12.10. klo 23.00 mennessä Tarjouspalvelu-alustalla.

Mitä hankintaan kuuluu

Hankintaan kuuluu polttokelpoisen jätteen keräys ja kuljetus Ouluun, Laanilan ekovoimalaitokselle tai voimalaitoksen seisokkien tai muiden toimintahäiriöiden aikana Ruskon jätekeskuksen välivarastointialueelle. Kiinteistöjen kartonki-, pahvi-, lasi-, metalli- ja biojäte sekä muovipakkaukset kerätään, kuljetetaan ja välivarastoidaan Pudasjärven siirtokuormausasemalle. Siirtokuormausasemalla varastoitavien jätteiden osalta urakoitsija vastaa välivarastoitujen jätteiden kuormaamisesta ja kuljetuksesta urakkaohjelmassa lueteltuihin vastanottopaikkoihin pois lukien metalli, jonka kuljetuksesta vastaa tilaaja.

Tarjouspyynnössä huomioitavia kiinteistöjä on yhteensä noin 3 300, jäteastioita noin 3 600 ja astioiden tyhjennyksiä arviolta 45 000 vuodessa.

Siirry Tarjouspalvelu-alustalle (linkki siirtää sinut toisen palveluntarjoajan alustalle).

Sopimuksen kesto

Valitun urakoitsijan kanssa tehdään sopimus ajalle 1.1.2021–4.5.2025. Sopimusta voidaan jatkaa kahdella vuoden pituisella optiojaksolla.

Lisätietoja hankinnasta

Voit esittää hankinnasta kysymyksiä ma 12.10. klo 23.00.00 saakka.

Kysymykset tulee esittää Tarjouspalvelu-alustalla.