Kiertokaari Oy hakee yhteistyökumppania Kempeleen jäteasemalle

29.9.2020

Kiertokaari on etsimässä yhteistyökumppania Kempeleessä sijaitsevalle jäteasemalle, jossa otetaan vastaan vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita. Yhteistyökumppani vastaa aseman käytännön toiminnasta Kiertokaaren lukuun.

Asema on avoinna kerran viikossa kolmen tunnin ajan, ja se on tarkoitettu Kiertokaaren toimialueen kaikkien asukkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaat voivat tuoda sinne kotitalouksissa syntynyttä vaarallista jätettä ja kotitalouskäyttöön suunniteltuja sähkölaitteita.

Perehdytämme yhteistyökumppanin tehtävään. Järjestämme vuosittain jätteiden vastaanottopisteitä hoitaville yhteistyökumppaneillemme yhteistapaamisen, jossa käydään läpi ajankohtaisia asioita. Kutsumme yhteistyökumppanit myös vuosittain koko henkilöstölle järjestämäämme asiakaspalvelukoulutukseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä palveluosaamista ja vastuullisuutta. Toivomme yhteistyökumppanilta pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista yhtiömme päämääriin.

Lisätietoja antaa:

Kiertokaari Oy:n erityisasiantuntija Mari Juntunen, p. 044 703 3977 ja mari.juntunen@kiertokaari.fi.


Kiertokaari Oy

Kiertokaari on kuntien omistama jäteyhtiö. Vastuullamme on järjestää lakisääteisesti kunnan vastuulle kuuluvan jätteen jätehuolto. Toimialueeseemme kuuluu yhdeksän kuntaa: Hailuoto, Ii, Kempele, Lumijoki, Oulu, Pudasjärvi, Raahe, Siikajoki ja Simo. Kiertokaaren päätoimipaikka on Ruskon jätekeskus Oulussa ja palveluverkostoomme kuuluu kahdeksan muuta jätteiden vastaanottopaikkaa. Vakituinen henkilöstö on 26, minkä lisäksi työllistämme useita yksityisiä yrityksiä ja yhdistyksiä. Vuonna 2019 Kiertokaaren liikevaihto oli 15,6 miljoonaa euroa. Yhtiömme toimintaa ei rahoiteta verovaroista, vaan liiketulo syntyy asiakkailta perittävistä jätemaksuista. Vuosittain saadusta liikevoitosta puolet käytetään toiminnan kehittämiseen. Kiertokaari on yhteiskunnallinen yritys.