Haemme Pudasjärvelle yhteistyökumppania

2.2.2017

Oulun Jätehuollolla on Pudasjärvellä kaksi palvelupistettä: jäteasema Ekolanssi ja siirtokuormausasema. Etsimme Pudasjärvelle yhteistyökumppania, joka vastaa Ekolanssin ja siirtokuormausaseman jätteen vastaanottotoiminnasta aukioloaikoina ja joka toimii paikallisena yhteyshenkilönä muiden palvelutoimintaamme liittyvien työtehtävien osalta.

Pudasjärven palvelupisteet

Jäteasema Ekolanssilla otetaan ilmaiseksi vastaan kotitalouksien vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, pahvia ja metallia. Yritykset voivat viedä Ekolanssille maksutta kotitalouslaitteisiin rinnastettavia sähkölaitteita (ml. loisteputket) ja kohtuullisia määriä lyijyakkuja sekä metalliromua.

Pudasjärven siirtokuormausasemalla otetaan vastaan kotitalouksien suurikokoisia sekajätteitä, kuten rikkinäisiä huonekaluja, ja pieniä eriä rakennusjätettä. Siirtokuormausasemalle viedyistä jätteistä peritään jätemaksu, joka laskutetaan asiakkaalta.

Mitä tarjoamme ja edellytämme?

Järjestämme palvelupisteidemme urakoinnista vastaaville yhteistyökumppaneillemme koulutustilaisuuksia kahdesti vuodessa. Edellytämme, että toiminta kokonaisuudessaan toteutetaan Oulun Jätehuollon laatupäämäärien mukaisesti.

Yhteistyökumppani voi olla yritys tai yhteisö. Työtehtävien suorittaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä, ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta, asiakaspalveluasennetta sekä reipasta työotetta.

Kiinnostuitko?

Vapaamuotoisen yhteydenoton voi lähettää sähköpostitse 6.4.2017 mennessä osoitteeseen mari.juntunen@kiertokaari.fi. Lisätietoja antaa Mari Juntunen, p. 044 703 3977 tai sähköpostitse.