Asiakaspalvelija radiopuhelin kädessä Ruskon jätekeskuksen vaakatoimistossa.

Hinnasto ja hintalaskuri

Maksaminen ja maksutavat

Kun viet jätteitä jäteasemalle tai jätekeskukseen

Jäteasemilla ja jätekeskuksessa voit maksaa vain kortilla, Pudasjärven siirtokuormausasemalla vain laskulla. Lajittele maksuttomat jätteet erilleen maksullisista jätteistä, niin säästät jätemaksuissa.

Oulussa Ruskon jätekeskuksessa ja Pudasjärven siirtokuormausasemalla jätteen hinta lasketaan jätteen painon perusteella. Voit arvioida hintalaskurin avulla jätemaksun. Hintalaskuriin on sisällytetty vain Ruskon jätekeskuksen hinnat.

Hailuodon, Iin, Lumijoen, Siikajoen ja Simon jäteasemalla on käytössä kuormamaksu.

Katso jäteasemien, Pudasjärven ja Ruskon jätekeskuksen hinnat kunkin omasta hinnastosta.

Kun teet jätesopimuksen kiinteistöllä kerättävistä jätteistä

Pudasjärvellä ja Hiukkavaaran pilottialueella asukkaat tekevät jätesopimuksen Kiertokaaren kanssa, ja me laskutamme kiinteistöjen jätehuoltomaksut suoraan asukkailta ja taloyhtiöiltä. Katso hinnat oman alueesi hinnastosta.

Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Oulussa, Lumijoella ja Siikajoella asukkaat tekevät jätesopimuksen itse valitsemansa jätteenkuljettajan kanssa, joka laskuttaa asukkaita ja taloyhtiöitä suoraan. Kysy hintoja yksityisiltä jätteenkuljetusyrityksiltä. Katso jätteenkuljetusyritysten yhteystiedot: Tee jätesopimus

Simossa kiinteistöjen omistajat tekevät jätesopimuksen Simon kunnan kautta (linkki siirtää sinut Simon kunnan sivustolle): Simon jätehuolto.