Jani oli Kiertokaaressa TET-jaksolla

17.10.2019

Teemme yhteistyötä koulujen kanssa. Käymme puhumassa oppilaitoksissa kiertotaloudesta, kierrätyksestä ja jätteiden lajittelusta sekä jätteen vähentämisestä.

Koululaiset käyvät myös vierailulla Ruskon jätekeskuksessa. Viime vuonna Ruskon jätekeskuksessa kävi yli sata vierailijaryhmää.

Meillä on ollut myös ilo ohjata monia opinnäytetöitä. Tällä viikolla meillä oli yläkoulun päättävä oppilas viikon ajan suorittamassa työelämään tutustumisjaksoaan. Kiitos Jani mukavasta yhteistyöstä ja kaikkea hyvää sinulle jatkossa!

Kuvassa Jani Karjalainen tietokoneen äärellä
Jani Karjalainen tutustui Kiertokaareen.

Terve!

Olen 9.-luokkalainen poika Kellon koulusta ja tulin viikoksi Kiertokaarelle TET:tiin. Viikko on ollut mukava, ja olen päässyt tekemään erilaisia töitä. Olen ollut mukana, kun ammattikoululaisia ja ala-astelaisia on opetettu. Olen myös järjestänyt papereita ja laittanut niitä kansioihin. Olen ollut mukana tekemässä työturvallisuustarkastuksia. Olen myös kuvannut videon ja ottanut kuvia Kiertokaaren Facebook-sivulle.

Jani Karjalainen