Kiertokaari etsii toimitusjohtajaa

9.10.2019

Kiertokaari Oy on kahdeksan Pohjois-Pohjanmaan kunnan omistama kiertotalousyhtiö, jonka toimialueella asuu noin 275 000 asukasta. Me huolehdimme toimialueemme kuntien jätteenkäsittelystä, jäteneuvonnasta ja tiedottamisesta sekä edistämme jätteen synnyn ehkäisyä, kierrätystä ja hyötykäyttöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Oulussa Ruskon jätekeskuksessa. Vakituista henkilöstöä on 26 ja liikevaihto on 15 M€.

Etsimme nyt toimitusjohtajaa

Tehtävänäsi on huolehtia siitä, että Kiertokaari on jatkossakin edelläkävijä kestävän kiertotalouden alalla. Alamme jatkuvien muutosten johdosta tehtävänäsi on osallistua aktiivisesti yhtiömme kehitykseen sekä etsiä yhtiöllemme uusia toimintamahdollisuuksia ja -tapoja. Henkilökuntamme esimiehenä rakennat ja ylläpidät tulevaisuuteen katsovaa, avointa, innovatiivista ja aktiivista työilmapiiriä.

Sinulla on kyky ymmärtää liiketoiminnan lainalaisuuksia ja taito esittää asiasi selkeästi ja vakuuttavasti. Soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä englannin kielen taito auttavat sinua pysymään kehityksessä mukana ja toimimaan ohjaavien viranomaisten kanssa. Mikäli sinulla on jo valmiiksi liittymäpintaa kiertotalouteen, katsomme sen olevan etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan yhdessä Suomen johtavista kunnallisista jäteyhtiöistä, jossa tukenasi on osaava ja motivoitunut henkilöstö.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si varustettuna tunnuksella ”Kiertokaari” viimeistään 31.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset.oulu@pomona.fi.

Lisätietoja:

Johdon konsultti Jarmo Savenius, POMONA Consulting, p. 0400 840 454

Kiertokaaren nykyinen toimitusjohtaja Markku Illikainen, p. 044 703 3950.