Käppi-sovellus helpottaa jäteasiointia – haemme mukaan uusia taloyhtiöitä!

11.7.2024

Asukas pitää jäteastian kantta auki ja valokuvaa puhelimella astian sisäpuolta. Astian kyljessä on tarra, jossa lukee kartonki.

Kiertokaaren Käppi-sovelluksen toimintamalli on yksinkertainen: taloyhtiön asukkaat ottavat kuvia avoimesta jäteastiasta, sovellus analysoi siitä jäteastian täyttöasteen ja tilaa tarvittaessa astian tyhjennyksen. Asukkaat voivat tilata myös ylimääräisiä astiatyhjennyksiä sovelluksen kautta. Sovellus oppii koko ajan lisää jäteastioiden täyttöasteesta, joten siihen on hyödyllistä lisätä kuvia myös silloin, kun jäteastia ei vielä tarvitse tyhjennystä.

Käppi on ollut huhtikuusta 2024 alkaen käytössä valikoiduilla taloyhtiöllä. Nyt haemmekin lisää aktiivisia taloyhtiöitä mukaan käyttämään sovellusta ja kehittämään tulevaisuuden jätehuoltoa! Sovelluksen käyttö on taloyhtiöille maksutonta.

Otamme mukaan 20 uutta taloyhtiötä Oulusta ja Kempeleestä. Etsimme ensisijaisesti rivitalo- ja luhtitaloyhtiöitä. Käpin käyttö voi alkaa, kun taloyhtiölle avataan asiakkuus sovellukseen ja Kiertokaarelta käydään asentamassa jäteastioiden tunnisteiksi QR-kooditarrat. Käpin saa ladattua Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

Taloyhtiön edustaja:
Ilmoita yhtiösi mukaan Käppiin sähköpostitse milla.kyngas(at)kiertokaari.fi viimeistään 9.8.2024.

Kirjoita viestiin:

  • taloyhtiön nimi ja osoite
  • asuntojen määrä
  • taloyhtiön käytössä olevat hyötyjäteastiat (kartonki, muovipakkaus, metalli, lasipakkaukset, biojäte)
  • yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Vahvistamme osallistumisenne muutaman päivän sisällä.

Lue lisää Käpistä: