Kiertokaari järjestää markkinavuoropuhelutilaisuuden bio- ja pakkausjätteiden kuljetuksista

10.5.2022

Kiertokaari järjestää kuljetusyrityksille markkinavuoropuhelutilaisuuden maanantaina 30.5.2022. Markkinavuoropuhelutilaisuus on osa valmistautumista bio- ja pakkausjätteiden kuljetusurakoiden kilpailuttamiseen. Biojätteiden ja pakkausjätteiden kuljetukset siirtyvät kunnan vastuulle vaiheittain vuosien 2023-2024 aikana.

Kiertokaari kilpailuttaa kuntien vastuulle kuuluvien bio- ja pakkausjätteiden kuljetusurakat, organisoi ja hallinnoi tyhjennykset sekä huolehtii asiakasrekisteristä, asiakaspalvelusta, laskutuksesta ja viestinnästä. Hankinnan kohteena ovat bio- ja pakkausjätteiden kuljetusurakat tilaajan ja tuottajayhteisöjen osoittamiin vastaanottopaikkoihin.

Kuljetusurakat tulevat kilpailutukseen erillisinä urakka-alueina. Urakat alkavat lähtökohtaisesti vaiheittain heinäkuussa 2023.

Markkinavuoropuhelun avulla
valmistellaan hankintoja

Kiertokaari Oy kutsuu palveluntuottajat eli yrittäjät ja kuljetusliikkeet osallistumaan hankintaa koskevaan markkinavuoropuheluun. Vuoropuhelun tavoitteena on kertoa tulevista hankinnoista sekä keskustella hankintaan liittyvistä asioista parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Markkinavuoropuhelulla ei pyydetä eikä anneta tarjouksia. Markkinavuoropuhelussa annettuja tietoja käsitellään teknisinä hankintaa valmistelevina asiakirjoina luottamuksellisesti. Tietoja käytetään ainoastaan hankinnan valmisteluun.

Hankintayksikkö ei ole velvollinen toteuttamaan hankintaa vuoropuhelussa esiin nousevilla tavoilla. Myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistuminen ei edellytä markkinavuoropuheluun osallistumista.

Markkinavuoropuhelu toteutetaan etäyhteydellä Microsoft Teamsillä 30.5.2022 kello 12–13.30. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen keskiviikkoon 25.5.2022 klo 12 mennessä. Ilmoittaudu tilaisuuteen Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa.
Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen yhteyshenkilölle lähetetään kokouskutsu sähköpostitse.

Tilaisuudessa puhuvat Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hankinta-asiantuntija Juha Väyrynen ja Oulun kaupungin palvelupäällikkö, jätehuoltoviranomaista edustava Ilona Suppanen. Kiertokaarelta puheenvuoron käyttävät toimitusjohtaja Sami Hirvonen ja logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Pyörälä.

Lisätietoja

Logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Pyörälä
veli-pekka.pyorala(at)kiertokaari.fi
p. 044 703 3974