Kiertokaari Oy ja Ekokumppanit Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

26.1.2021

Kiertokaari Oy ja Ekokumppanit Oy ovat tehneet sopimuksen Pohjois-Pohjanmaalla Kiertokaaren toimialueella sijaitsevien korjauspalvelua tarjoavien yritysten ja yrittäjien lisäämisestä https://korjaa.se/ -verkkopalveluun.  

Korjaa.se on maksuton verkkopalvelu, joka yhdistää rikkinäisten tavaroiden omistajat ja paikalliset korjaamisen ammattilaiset. Korjaa.se-palvelun etuna on se, että siihen listatut toimijat ovat mahdollisimman varmennettuja palveluntuottajia.

Verkkopalveluun lisätään kesäkuuhun 2021 mennessä Kiertokaaren toimialueen kunnissa toimivia korjauspalvelua tuottavia yrittäjiä ja yrityksiä. Kiertokaaren toimialueella sijaitseville yrittäjille ja yrityksille näkyvyys verkkopalvelussa on maksutonta.

Korjaa.se-verkkopalvelussa on jo muiden kunnallisten jätelaitosten toiminta-alueilla toimivia korjauspalveluyrityksiä. Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n, Kymenlaakson Jäte Oy:n ja Lakeuden Etappi Oy:n alueilla toimivien korjauspalveluyritysten ohella palveluun lisätään nyt myös Kiertokaaren toimialueella toimivia korjauspalvelua tuottavia yrityksiä ja yrittäjiä.

Kiertokaaren tavoitteena on kannustaa ja auttaa kuluttajia uuden tavaran ostamisen sijaan löytämään rikkinäisille tuotteille korjauspalvelua. Korjaamisen ansiosta tuotteiden käyttöikä pitenee ja jätteen määrä vähenee.

Päivitys 5.3.2021: Ekokumppanit aloittavat yrittäjien kontaktoinnin viikolla 9.