Oulun Jätehuolto Oy:n nimi on nyt Kiertokaari Oy

23.9.2017

[:fi]Vuonna 1995 liikelaitoksena aloittaneesta Oulun Jätehuollosta on yli 20 vuoden aikana kasvanut kunnallinen jätehuoltoyhtiö, jonka omistajina on kahdeksan kuntaa. Omistajakuntien lisäksi toimialueeseen kuuluu viisi muuta kuntaa. Toimialueella on 300 000 asukasta.

Tästä päivästä lähtien yhtiömme nimi on Kiertokaari Oy. Kiertokaari on nimi, joka ei ole sidonnainen yhteen omistajakuntaan ja joka vastaa nykyistä toimintamalliamme kestävän kiertotalouden edistäjänä.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Oulussa Ruskon jätekeskuksessa ja meillä on 11 muuta palvelupistettä toimialueellamme. Tuotamme tarjoamiamme palveluita yhdessä osaavien paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toimintamme ytimenä on asumisen ja julkisen toiminnan jätehuoltopalveluiden tuottaminen kiertotalousstrategiaan pohjautuen. Kiertotaloudessa tavoitteemme on lisätä yhdyskuntajätteiden kierrätystä ja hyötykäyttöä. Kannamme vastuun myös niistä yritystoiminnan jätteistä, joille yksityissektori ei tarjoa käsittelypalveluja. Ympäristön, kuntalaisten ja yhteiskunnan etu on palvelusuunnittelumme keskiössä. Yhtiönimen muutos ei vaikuta toimintatapaamme.

Ruskon jätekeskuksessa Kiertokaari Oy työllistää suoraan 30 henkilöä ja saman verran yhteistyökumppaneiden kautta. Yhtiön vuoden 2016 liikevaihto oli 18 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Markku Illikainen
toimitusjohtaja
Kiertokaari Oy
p. 044 703 3950

 

 [:]