Taimien vaihtoa ja taidetta Likellä 15.6.2023 – tule mukaan!

9.6.2023

Järjestämme kaikille avoimen ja maksuttoman taimienvaihto- ja taidetapahtuman torstaina 15.6. klo 13–18 Limingantullin Kierrätyskeskus Likellä (Jääsalontie 16-18, Oulu). Tervetuloa kierrättämään ylijääneitä kasveja ja puutarhatarvikkeita sekä osallistumaan yhteisötaideteoksen tekemiseen!  

Kasvit kiertoon -kierrätystapahtumaan voit tuoda ylimääräiset kasvien taimet ja huonekasvit. Samalla mukaasi voi tarttua juuri sopiva kasvi myös omaan puutarhaasi. Raha ei vaihda omistajaa, vain kasvit. Toisen tarpeeton taimi voi olla toisen puutarhan pelastus. Sinulla ei tarvitse olla omia taimia osallistuaksesi tapahtumaan.  

Muistathan kirjoittaa ruukkuun tuomasi taimen tai kasvin nimen, jotta muut tietävät, mikä kasvi on kyseessä. Voit merkata nimen myös paikan päällä. 

Lahjoita samalla itsellesi tarpeettomat puutarhatyökalut ja muut puutarhatarvikkeet myyntiin Likelle.  

Maalaa puumerkkisi Likelle

Kasvit kiertoon -tempauksen yhteydessä voit piipahtaa myymälän puolelle matalan kynnyksen taidetyöpajaan. Pajassa saat jättää puumerkkisi Likelle.  Pääset maalaamaan kierrätyspuuelementtejä, joista kootaan myöhemmin Liken myymälään näyttävä yhteisötaideteos. 

Tule ja koe yhdessä tekemisen riemu!