Vaaralliset jätteet talteen Kiimingissä ti 13.12.2022

7.12.2022

Kiertokaari kerää asumisessa syntyvää vaarallista jätettä tiistaina 13.12.2022 Kiimingissä Oulussa. Keräysauton löydät kello 15–16 välillä osoitteesta Kauppareitti 2, 90900 Oulu. Auto sijaitsee Kiimingin S-marketin pihalla.

Huomaathan, että voit tuoda paikalle vain kotien vaarallista jätettä. Emme ota vastaan sähkölaitteita tai metalliromua.

Vaarallista jätettä ovat esimerkiksi maalit, auton akut, liuottimet, paristot, jäteöljy, öljynsuodattimet, kynsilakat ja hajuvedet. Vaarallisen jätteen keräykseen kuuluvat myös ponnekaasupullot, joissa on vielä aerosolia jäljellä.

Vaarallisen jätteen ilmaiselle vastaanotolle on määritelty maksimimäärät. Ne määräytyvät astian tilavuuden mukaan, vaikka astia ei olisi täynnä. Samat ilmaistuontirajat ovat voimassa myös Kiimingin keräyksessä.

Yleisimpien kodin vaarallisten jätteiden ilmaistuontirajat:

  • maali, lakka, aerosolit: yhteensä 30 litraa
  • liuotin, bensiini ja polttoöljy: yhteensä 10 litraa
  • öljynsuodatin: 3 kappaletta
  • jäteöljy: 30 litraa
  • jarru- ja jäähdytinnesteet: yhteensä 10 litraa

Lisätietoa ilmaistuontirajoista

Vaarallisen jätteen keräysauto Sinun kulmillesi?

Voit pyytää vaarallisen jätteen keräysautoa asuinalueellesi osoitteessa vaarallinen.jate@kiertokaari.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme p. 08 5584 0020 (ma–pe klo 8–16).

Kun asuinalueeltasi on vähintään 10 pyyntöä, auto tulee keskeiselle paikalle tiettynä päivänä pariksi tunniksi. Saat henkilökohtaisesti ilmoituksen auton tulosta, ja ilmoitamme autosta myös julkisesti.

Lisäksi tarjoamme vaarallisen jätteen noutopalvelua yrityksille. Tarkemmat ohjeet noutopalvelusta löydät täältä.