Jäteastioiden toimituksissa viivästyksiä

28.9.2023

Uusien hyötyjäteastioiden toimituksissa on ollut viivästyksiä koko Kiertokaaren toimialueella. Astioiden saatavuudessa on ollut laajoja haasteita, ja tälle viikolle (vko 39) suunnitellut astiatoimitukset Raaheen siirtyvät valitettavasti tuleville viikolle.

Hyötyjätteitä ovat biojäte, kartonki-, lasi- ja muovipakkaukset sekä pienmetalli.

Astiatyhjennykset pääosin aikataulussa

Kiertokaaren järjestämät hyötyjätekuljetukset on nyt saatu pääosin aikatauluun ja toimimaan hyvin. Astiatyhjennyksissä on yksittäisiä viivästyksiä. Häiriöt ajojärjestelmässä ovat aiheuttaneet jonkin verran ongelmia.

Lisäksi Kiertokaarelta puuttuu edelleen jonkin verran avaimia lukittuihin jätetiloihin, samoin kuin ajantasaisia tietoja varsinkin muovipakkausten keräysastioista. Kannattaa edelleen olla matalalla kynnyksellä yhteydessä Kiertokaaren asiakaspalveluun, jos hyötyjäteastiat ovat jääneet tyhjentämättä.

Logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Pyörälä kertoo, että reklamaatioiden määrä suhteutettuna tyhjennysten määrään on pieni. Pelkästään Oulun alueella Kiertokaaren kuljetuskumppanit tyhjentävät noin 10 000 hyötyjäteastiaa joka viikko.

Kiertokaaren järjestämät hyötyjätekuljetukset alkoivat Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Lumijoella ja Oulussa 4.9.2023. Raahessa ja Siikajoella kuljetukset käynnistyivät 1.7.2023.

Lisätietoja

Logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Pyörälä
p. 044 703 3974