Kurkkaa poistotekstiilin lajittelun kulisseihin – tervetuloa Liken avoimien ovien iltapäivään

25.9.2023

Tapahtumaa on päivitetty 27.9.2023

Mitä tapahtuu poistotekstiilin keräykseen tuoduille materiaaleille? Kiertokaari järjestää Suomalaisen työn liiton Tervetuloa meille -tapahtuman Kierrätyskeskus Likellä (Jääsalontie 16-18, Oulu) tiistaina 3.10.2023 kello 12-18.

Tule kurkistamaan poistotekstiilin lajitteluun ja piipahda samalla hörppäämässä kahvit sekä tutustumassa kierrätysmyymälän valikoimaan. Otamme mielellämme vastaan lahjoituksia. Lue lisää lahjoitustavaran vastaanotosta.

Tutustumiskierrokset poistotekstiilin lajitteluun (kesto n. 30 min):

klo 12.30
klo 13.30
klo 14.30
klo 15.30
klo 17.30

Työllisyysneuvontaa tarjolla

Tapahtumassa on mahdollisuus saada neuvontaa työllistämistukeen liittyvissä kysymyksissä. BusinessOulun yritysyhteistyökoordinaattori Jarno Paasonen on paikalla kello 13-15. Häneltä voi kysyä kuntakokeiluun sisältyvistä työllistämistoimenpiteistä. Jarno on paikalla Liken myymälätilassa.

Koko perheen nukketeatteriesitys

Ohjelmassa on myös Ekaterina Hudozhnikin koko perheelle sopiva, sanaton nukketeatteriesitys ”Suomi-sydän” klo 14 ja 17. Ukrainasta Suomeen tulleen Ekaterinan valmistama esitys kertoo ystävyydestä ja toisten auttamisesta. Esityksen kesto on noin 4 minuuttia.

Kiertokaari on yhteiskunnallinen yritys

Tapahtuma on osa Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -tempausta. Kiertokaari on saanut Suomalaisen työn liitolta Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Se tarkoittaa, että Kiertokaari käyttää suurimman osan voitoistaan yhteiskunnallisen tavoitteen edistämiseen.

Lämpimästi tervetuloa meille!

Yhteiskunnallinen yritys -logo.