Kierrätyskauppa avautuu Ruskon jätekeskuksessa ma 16.5.

13.5.2022

Kiertokaari avaa Ruskon jätekeskukseen (Ruskonniityntie 10, Oulu) kokeiluluontoisen kierrätysmyymälän. Myymälä avaa ovensa maanantaina 16.5.2022 kello 10.

Kauppa on avoinna jätekeskuksen aukioloaikoina, eli ma–pe klo 7–20 ja la klo 8.30–15. Kauppa sijaitsee kassan vieressä olevassa vihreässä puurakennuksessa. Ajoreitti kaupalle on merkitty sinisellä viivalla sekä nuolen muotoisilla kylteillä. Alla olevasta videosta voit tarkistaa ajoreitin kaupalle.

Rakennustarvikkeista urheiluvälineisiin

Kaupassa myydään edulliseen hintaan tavaraa, jota on saatu asiakkailta jätekeskuksen talteenottopisteellä. Myynnissä on muun muassa polkupyöriä ja ruohonleikkureita, erilaisia rakennustarvikkeita ja urheiluvälineitä. Hyllystä löytyy myös jonkin verran koriste- ja sisustusesineitä.

Valikoima määräytyy täysin sen mukaan, mitä asiakkailta poimitaan talteen jätekeskuksen talteenottopisteellä.

Muistathan viedä jätekuormat ja kierrätettävät materiaalit jätekeskuksessa asianmukaisiin vastaanottopisteisiin ennen kaupassa asiointia. Huomioithan myös, että kaupassa käy vain korttimaksu.

Kaupassa ei ole myytävänä:

  • sähkölaitteita
  • pehmustettuja huonekaluja; huonekaluja on tilojen koon vuoksi muutenkin vain vähän myynnissä
  • turvallisuuteen liittyvää tavaraa, kuten turvaistuimia tai pyöräilykypäriä
  • vaatteita.

Tervetuloa penkomaan – pannaan yhdessä käypä tavara kiertoon!

Kierrätyskauppaan ajetaan sinistä viivaa seuraamalla. Reitti kulkee vaakojen välistä aina t-risteykseen saakka, josta käännytään vasemmalle. Mainio kauppa -kyltit opastavat perille.