Tule meille kesätöihin! Etsimme teknisiä harjoittelijoita

18.1.2021

Kaksi työntekijää keskustelee Oivapisteellä Ruskon jätekeskuksessa.

Palkkaamme Oulussa Ruskon jätekeskukseen kenttähenkilöstön vuosiloman sijaisiksi 6–8 teknistä harjoittelijaa. Etusijalla tehtäviin ovat ympäristöalan opiskelijat.

Teknisen harjoittelijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu jätteiden vastaanottopisteissä, jätteiden lajitteluun liittyvä opastus sekä muut jätteiden vastaanottoon liittyvät käytännön tehtävät Ruskon jätekeskuksessa.

Arvostamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja ja kykyä toimia johdonmukaisesti ja ratkaisukeskeisesti vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarvitset joko polkupyörän tai auton, sillä Ruskon jätekeskukseen ei ole julkista liikennettä.

Sosiaalitiloissamme on keittiö omien eväiden lämmittämistä ja ruokailua varten, sauna sekä kuntosali.

Työaika

Työaika sijoittuu aikavälille 3.5. ja 31.8.2021. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä: aamuvuoro on 6–13.45 ja iltavuoro 12.45–20.30.

Haku päättyy:

pe 26.2.2021 klo 15.00

Hakumenettely:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen: markku.heinonen@kiertokaari.fi

Lisätietoja:

Markku Heinonen, käyttöpäällikkö, Kiertokaari Oy, 044 703 3971

Lyhyt kuvaus yrityksestämme:

Kiertokaari Oy on kahdeksan Pohjois-Pohjanmaan kunnan omistama kiertotalousyhtiö, jonka toimialueella asuu noin 280 000 asukasta. Me huolehdimme toimialueemme kuntien jätteenkäsittelystä, jäteneuvonnasta ja tiedottamisesta sekä edistämme jätteen synnyn ehkäisyä, kierrätystä ja hyötykäyttöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Oulussa Ruskon jätekeskuksessa. Vakituista henkilöstöä on 26 ja liikevaihto on 15,6 M€. Voit lukea lisätietoja yrityksestämme sivustoltamme välilehdeltä Kiertokaari Oy.